خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 06 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیاز به ۵ هزار دستگاه اتوبوس برای پاسخ به تقاضای سفر‌های اربعین

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 05 مرداد 1404 - 21:18
مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری با بیان اینکه پیش‌فروش بلیت اتوبوس در حال انجام است، گفت: در مجموع به ۵ هزار دستگاه اتوبوس بیشتر نیاز داریم.
اتوبوس،دستگاه،كشور،ناوگان

باشگاه خبرنگاران جوان ـ داریوش باقرجوان مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با بیان اینکه پیش‌فروش بلیت اتوبوس در حال انجام است، گفت: فرآیند پیش‌فروش بلیت اتوبوس در حال انجام است و متناسب با میزان تقاضای زائران، سرویس‌های فوق‌العاده برای انتقال مسافران به مرز‌های شش‌گانه کشور راه‌اندازی خواهد شد.
وی افزود: در حال حاضر، مجموعاً ۶۴۰۰ دستگاه اتوبوس با توانایی تردد در مسیر‌های بالای ۳۵۰ کیلومتر در ناوگان موجود کشور فعال هستند، برای پاسخ‌گویی به حجم سفر‌های اربعین، در مجموع به ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس بیشتر نیاز داریم.
باقرجوان ادامه داد: برای تأمین این تعداد، بخشی از ناوگان موجود در نهاد‌ها و صنایع کشور به خدمت گرفته خواهد شد.
به‌طور مشخص، حدود ۳۰۰۰ دستگاه اتوبوس با پلاک عمومی که هم‌اکنون در کارخانه‌ها، پتروشیمی‌ها و نهاد‌های کشور فعال هستند، در ایام اربعین به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مسافر افزوده خواهند شد.
مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر در پایان تصریح کرد: علاوه بر این، حدود ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس با پلاک غیرعمومی نیز به نهاد‌های نظامی، اداری و دیگر ارگان‌ها خدمت‌رسانی خواهند کرد.
منبع: مهر