خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظفرقندی: آلودگی آب واقعیت ندارد

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 05 مرداد 1404 - 20:35
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تمام آنچه که در فضای مجازی در خصوص آلودگی آب یا شیوع بیماری‌های جدید، شایع شده، واقعیت ندارد.
ظفرقندي،مجروحان،شيوع،خبرنگاران،خاصي،نفر،آب

باشگاه خبرنگاران جوان - محمدرضا ظفرقندی در حاشیه جلسه هیئت دولت در شب خبرنگاران گفت: مجروحان جنگ ۱۲ روزه در سراسر کشور حدوداً ۵۷۰۰ نفر بود که حدود ۶۰ نفر هنوز کار‌های بستری و درمانی شان در حال انجام است.
وی افزود: رسیدگی‌ها و اقدامات لازم از جمله جراحی عمل آی سی یو و رسیدگی‌های کلی به مجروحان و حادثه دیدگان کاملا انجام شد و البته لجستیک و نیروی انسانی لازم همچنان در حال آماده باش داریم که اگر نیازی باشد این آمادگی وجود دارد تا خدماتمان در سرتاسر کشور به نیازمندان ارائه شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در واکنش به شایعات مختلف در خصوص بیماری‌های جدید گفت: در حال حاضر بیماری فصلی مشخص که همه گیر شده یا شیوع خاصی دارد، نداریم؛ البته در فصل تابستان معمولاً بیماری‌هایی مثل اسهال و استفراغ افزایش پیدا می‌کند ولی چیزی که بگویم شیوع خاصی پیدا کرده، نداریم.
ظفرقندی ادامه داد: در مورد آب هم در فضای مجازی شایعاتی انتشار یافته مبنی بر اینکه برخی آب‌ها آلوده است یا مشکلی دارد.
طبق بررسی‌هایی که همکارانم در بخش آب شرب دارند هیچ مشکی گزارش نشده است.
منبع: ایسنا