خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماجرای سوءتفاهم در تعیین زمان آتش‌بس ایران و رژیم اسرائیل چه بود؟!

اعتماد | همه | یکشنبه، 05 مرداد 1404 - 19:41
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در گفتگویی به ماجرای سوء تفاهم در تعیین زمان آتش بس ایران و رژیم اسرائیل پرداخت.
ايران،بعدازظهر،نقض،لبنان،رژيم،اسرائيل

کد خبر: 726387 | ۱۴۰۴/۰۵/۰۵ ۱۹:۳۶:۴۹
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در گفتگویی در خصوص جنگ ۱۲ روزه عنوان کرد: یک سو تفاهم بین من و نیروهای مسلح پیش آمد؛ دوستان فکر کرده بودند که تا ساعت ۴ به وقت گرینویچ است که تا ساعت ۷.۳۰ به وقت تهران حملات علیه رژیم را ادامه دادند.
یک سوءتفاهم بعدازظهر همان روز پیش آمد که با یک تماس کنترل شد.
به گزارش مهر، بعدازظهر روز اول آتش بس رژیم ادعا کرد که ایران موشک زده و توافق را نقض کرده و هواپیمایشان را فرستادند برای حمله.
من همانجا به ویتکاف پیام داد که اسرائیل در حال بهانه‌گیری است و ایران را متهم به نقض کرده و چنین نقضی صورت نگرفته است؛ اگر اقدامی کنند ما بلافاصله و شدیدتر از گذشته پاسخ می‌دهیم و ایران لبنان نیست، یعنی کاری که در لبنان کردند را نمی‌توانند اینجا تکرار کنند.
دیدید که ترامپ بعدش توئیت زد خلبانان برگردند و جلوی اسرائیل را گرفت و مشخص شد و دلیل دیگری بود که از اول همه چیز با هماهنگی آمریکایی‌ها بوده است.