خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه‌اندازی کتابخانه تخصصی صفویه‌شناسی در اردبیل - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 05 مرداد 1404 - 16:30
همزمان با هفته اردبیل و بزرگداشت شیخ صفی الدین اردبیلی، کتابخانه تخصصی صفویه شناسی در اردبیل فعالیت خود را آغاز کرد.
اردبيل،ميراث،استان،فرهنگي،گراميداشت،دستي،گردشگري

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، عصر امروز در مراسم بهره‌برداری از کتابخانه صفویه‌شناسی در اردبیل، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، اظهار کرد: ما شرایط مناسبی را با هدف معرفی قابلیت‌ها، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های اردبیل در دوره‌های مختلف تاریخی به ویژه عصر صفوی فراهم کردیم که این امر می‌تواند بسترهای آشنایی بیشتر نسل جوان و نوجوان را با سرمایه عظیم تاریخی این استان فراهم آورد.
جلیل جباری افزود: افتتاح کتابخانه تخصصی صفویه‌شناسی در مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی یکی از برنامه‌های مهم مراسم آغازین گرامیداشت هفته اردبیل بود.
وی تصریح کرد: این کتابخانه با جمع‌آوری اسناد و کتب مربوط به دوران صفویه، مرجع مهمی برای مطالعات صفویه‌شناسی و علاقه‌مندان به این دوران خواهد بود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: نقش صفویان در اتحاد ایرانیان و تشکیل اولین حکومت شیعه در ایران قابل توجه است و جا دارد مطالعات بسیاری در این راستا انجام شود که کتابخانه تخصصی و شکل‌گیری مرکز صفویه‌شناسی در مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی نقش مهمی در این راستا خواهد داشت.
جباری با اشاره به برنامه افتتاحیه گرامیداشت هفته اردبیل خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی برای برگزاری مراسم گرامیداشت هفته اردبیل و روز شیخ صفی‌الدین اردبیلی از هفته‌ها پیش با مشارکت ارگان‌ها، نهادها و تشکل‌های مختلف انجام شده و این برنامه‌ها تا آخر شهریورماه در قالب نشست‌ها، همایش‌ها و نمایشگاه‌ها ادامه پیدا می‌کند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اضافه کرد: در گرامیداشت هفته اردبیل با محوریت میراث فرهنگی برنامه‌های مختلفی برگزار می‌شود که هدف اصلی معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان در بخش‌های گردشگری، سرمایه عظیم میراث فرهنگی و همچنین توسعه صنایع دستی است.
انتهای پیام/131/