خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار وزیر کشور با خانواده‌های شهیدان سلامی و باقری+ عکس

مشرق | سیاسی | یکشنبه، 05 مرداد 1404 - 14:52
وزیر کشور در دیدار با خانواده‌های شهیدان سلامی و باقری از نقش و خدمات ارزنده ایشان در پیشبرد امور نظامی و توان دفاعی کشور قدردانی کرد.
شهيد،كشور،وزير،سلامي،مؤمني،نظامي،سپهبد،تشييع،تسليت،باقري،پيكر

به گزارش مشرق، اسکندر مؤمنی وزیر کشور با حضور در منزل شهید سپهبد حسین سلامی ضمن تبریک و تسلیت شهادت ایشان گفت: آن شهید در عین حالی که در حوزه‌های نظامی جزو نخبگان بود، از جنبه‌های اخلاقی نیز زبانزد بود.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، گفت: مردم در روز تشییع پیکر شهدا سنگ‌تمام گذاشتند؛ واقعاً فقدان ایشان سخت است.
وزیر کشور با اشاره به اینکه دشمن به هیچ اصل یا ارزش اخلاقی و انسانی و قاعده بین‌المللی‌ای پایبند نیست، گفت: بدون شک تلاش‌ها و اقدامات شهید سلامی و همکارانشان موجب شده دست جمهوری اسلامی ایران در عرصه نظامی پر باشد که همین موضوع نیز دشمن را وادار به درخواست آتش‌بس کرد.
مؤمنی به تماس‌ها و پیگیری‌های شهید سلامی در زمان حادثه بندرعباس و ابراز آمادگی او برای کمک اشاره کرد و افزود: به چند فروند هلیکوپتر و هواپیما و همچنین خدمات بیمارستان نیروی دریایی نیاز بود که در اسرع وقت انجام شد.
وزیر کشور گفت: شهید سلامی به لباس سبز پاسداری افتخار و در هر مراسمی که می‌خواست شرکت کند با همان لباس شرکت می‌کرد.
مؤمنی همچنین در دیدار با خانواده شهید سپهبد محمد باقری با تجلیل از نقش ارزنده ایشان در پیشبرد امور نظامی کشور گفت: جمیع صفات خوب از جمله ذکاوت، پرتلاشی و اخلاق‌مداری در ایشان متجلی بود.
وزیر کشور با ابراز همدردی و عرض تبریک و تسلیت به خانواده شهید باقری افزود: رژیم جنایتکار صهیونی با حمله به مناطق مسکونی همه پروتکل‌ها و قوانین بین‌المللی را نقض کرد.
وی تاکید کرد: رژیم صهیونیستی فقط در حمله به یک ساختمان حدود ۶۰ نفر غیرنظامی از جمله زنان و کودکان را به خاک‌وخون کشید و شهید کرد.
وزیر کشور حضور مردم در مراسم تشییع پیکر شهدا را استثنایی بیان کرد و گفت: امیدواریم که بتوانیم راه شهیدان را ادامه دهیم.‌