رویداد ملی بچههای مسجد برگزار میشود - تسنیم
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور از طراحی و تدوین رویداد ملی بچه های مسجد در تهران خبر داد و افزود: با حمایت وزیر ، این رویداد در سطح ملی برگزار خواهد شد. استان همدان نیز می تواند پیشگام این حرکت باشد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حجتالاسلام علی ملانوریشمسی مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در همایش بزرگ بچههای مسجد در سخنان خود با اشاره به اهمیت جایگاه مسجد به عنوان برند فرهنگی و اجتماعی، یادآور شد که نسل امروز مدیران فرهنگی کشور و بسیاری از فعالان هنری، وامدار رشد خود در مساجد هستند.
وی تصریح کرد: متأسفانه در سالهای اخیر جایگاه مساجد در جذب نوجوانان و جوانان کاهش یافته و کانونهای فرهنگی مساجد در رسیدن به اهداف متعالی خود با چالشهایی مواجه شدهاند.
رئیس ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور افزود: در سامانه بچههای مسجد بیش از 5 هزار گروه سرود، 5 هزار گروه نمایش ثبت شده و حدود 100 هزار هنرمند مسجدی در رشتههای مختلف فعال هستند که این شبکه بزرگ فرهنگی، یکی از سرمایههای نظام جمهوری اسلامی به شمار میرود.
ملانوری با تأکید بر ضرورت توجه بیشتر به مساجد و کانونهای فرهنگی هنری، از مدیران و مسئولان خواست تا در راستای احیای نقش مساجد و توسعه فعالیتهای فرهنگی و هنری در آنها تلاش مضاعف کنند.
وی در این همایش پیشنهاد کرد که همه دستاندرکاران فرهنگی، هنری و اجرایی با همکاری یکدیگر، زمینهساز حضور بیشتر نوجوانان و جوانان در مساجد باشند تا این سرمایه عظیم فرهنگی بیش از پیش شکوفا شود.
مشاور وزیر فرهنگ و رئیس ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به ظرفیتهای عظیم تاریخی و فرهنگی استان همدان، خواستار نامگذاری یک روز از تقویم سال به نام «روز بچههای مسجد» در همدان شد عنوان کرد:همدان مهد تمدن، علم، ایثار و شهادت است.
وی اظهار کرد: همدان بهعنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران، شایسته است که یکی از روزهای سالش بهطور خاص به "بچههای مسجد" اختصاص یابد، البته اصراری بر تاریخ خاصی نیست بلکه هر روزی که مناسب تشخیص داده شود، قابل قبول خواهد بود.
حجتالاسلام ملانوری ضمن تقدیر از گزارش عملکرد ارائهشده در همایش و اجرای گروههای مسجدی، تأکید کرد: این فعالیتها زمانی مستند و مؤثر خواهند بود که با شاخصهای مشخص از سال گذشته تا امسال مورد ارزیابی قرار گیرند.
نباید به ارائه صرف گزارش بسنده کرد، بلکه باید با شاخصگذاری، پیشرفت را ملموس ساخت.
وی از احیای دوباره سامانه "بچههای مسجد" و تقویت شاخصهای نظارتی فرهنگی در مساجد خبر داد و افزود: ما باید از امروز برای سال آینده برنامهریزی کنیم.
همافزایی بین امام جمعه، استاندار محترم و بزرگان استان ضروری است تا بتوانیم نقش محوری مسجد را دوباره احیا کنیم.
مشاور وزیر فرهنگ و رئیس ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در بخش دیگری از سخنان خود به نقش بیبدیل مساجد در عبور کشور از بحرانهای اخیر اشاره کرد و گفت: در کنار لطف خداوند متعال و رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری، این انسجام و همبستگی مردم بود که ما را از خطرات گذراند و ریشه آن انسجام در مساجد است.
وی با اشاره به دیدگاه رهبر معظم انقلاب درباره کارکردهای چندگانه مسجد، مطرح کرد: مسجد خانه همه مردم است؛ محلی برای عبادت، سیاست، تربیت، خدمات اجتماعی و رفع مشکلات مردم.
نباید آن را به گروه یا جریان خاصی محدود کرد.
ملانوری در پایان پیشنهاد برگزاری یک رویداد سالانه منسجم تحت عنوان «رویداد بچههای مسجد» را مطرح کرد و گفت: «این رویداد باید فراتر از یک همایش چند ساعته باشد؛ در قالب یک هفته فرهنگی شامل نمایشگاه، نشستهای تخصصی، جشنواره و برنامههای متنوع فرهنگی اجرا شود.
تجربه این مدل موفق در دوره مدیریتی بنده در سمنان موجود است.
وی از طراحی و تدوین رویداد ملی بچههای مسجد در تهران خبر داد و افزود: با حمایت وزیر فرهنگ، این رویداد در سطح ملی برگزار خواهد شد.
استان همدان نیز بهدلیل ظرفیتهای فرهنگی و اجتماعی، میتواند پیشگام این حرکت باشد.
انتهای پیام/