خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کتاب «در خیمه حسین(ع)» رونمایی شد

مشرق | فرهنگی و هنری، یادداشت، فرهنگی و هنری | یکشنبه، 05 مرداد 1404 - 13:52
کتاب «در خیمه حسین(ع)» با محوریت مفاهیم معرفتی و تاریخی عاشورا با حضور علاقه‌مندان و پژوهشگران دینی رونمایی شد. «در خیمه حسین(ع)» اثریست گویا از ویژگی‌ها و موضع‌گیرهای یاران و دشمنان امام حسین(ع).
حسين،خيمه،فصل،موسسه،حضرت،كتاب،رونمايي

به گزارش مشرق، هم‌زمان با بیست‌وششمین سالگرد درگذشت استادعلی‌صفایی‌حائری(عین صاد)، تازه‌ترین اثر ایشان با عنوان « در خیمه حسین(ع)» در موسسه فرهنگی تحقیقاتی لیلةالقدر، رونمایی شد.
در این مراسم که با حضور ریاست موسسه لیلةالقدر، حجةالاسلام سیدعباس لاجوردی و شاگردان برجسته استادصفایی و نیز علاقمندان به اندیشه دینی برگزار شد، حجةالاسلام‌ محمدعلیگو، قائم‌مقام و معاونت پژوهش انتشارات لیلةالقدر، توضیحاتی پیرامون تدوین و محتوای این اثر ارائه کرد و سپس توسط ریاست موسسه لیلةالقدر، کتاب «در خیمه حسین(ع)» رونمایی شد.
«در خیمه حسین(ع)» اثریست گویا از ویژگی‌ها و موضع‌گیرهای یاران و دشمنان حسین «علیه السلام» در بزنگاه‌های تصمیم‌گیری بین خیر و شر و در فضای غبارآلود فتنه.
این کتاب در سه فصل تدوین شده است:در فصل اول؛ موانع همراهی با حضرت سیدالشهداء بررسی شده و در فصل دوم؛ عناصری چون معرفت، محبت، طاعت و تسلیمِ اصحاب حضرت در برابر حق، تحلیل می‌شود.
در فصل آخر، نویسنده با ذکر نام برخی از اصحاب حضرت (که یا با ایشان به کربلا نیامدند و یا آمدند و نماندند و یا دیر آمدند و یا تا آخر ماندند)، زندگی و سرنوشت آنان را با زندگی و مواضع ما تطبیق می‌دهد.
در بخشی از این کتاب آمده است:
« چه خصوصیت‌هایی باید در ما شکل گیرد و چه توجه‌هایی باید در ما بیاید و چه کنیم که ما اولیای خدا را به محاصره نیندازیم بلکه کمک آنها باشیم؟
چطور می‌توانیم در کنار حسین و همراه حسین باشیم و در خیمه حسین(ع) بمانیم؟»