خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 07 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۸۵۰ هزار نفر متقاضی سفر اربعین شدند

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 05 مرداد 1404 - 13:12
سازمان حج و زیارت اعلام کرد: از آغاز ثبت نام در سامانه سماح ۸۵۰ هزار نفر از متقاضیان سفر اربعین حسینی، در این سامانه نام نویسی کرده‌اند.
سامانه،نفر،ثبت،ترددي،اربعين

باشگاه خبرنگاران جوان - سازمان حج و زیارت اعلام کرد: طی ۱۰ روز از آغاز ثبت نام در سامانه سماح ۸۵۰ هزار نفر از متقاضیان سفر اربعین حسینی، در این سامانه نام نویسی کرده‌اند که تا این لحظه تهران، خراسان رضوی و خوزستان در صدر استان‌ها می‌باشند و مرز مهران محبوب‌ترین پایانه ترددی کشور است.
ثبت نام متقاضیان اربعین حسینی از ۹ صبح روز جمعه ۲۴ تیرماه در سامانه سماح به آدرس https://samah.haj.ir آغاز شده و تا امروز ۸۵۰ هزار نفر فرایند نام نویسی را تکمیل کرده‌اند.
آقایان ۶۰ درصد و بانوان ۴۰ درصد ثبت نام کنندگان سامانه سماح را تشکیل می‌دهند که در این میان مرز مهران با ۴۵۰ هزار نفر، شلمچه با ۱۸۰ هزار نفر و پایانه خسروی با ۷۰ هزار نفر در صدر مسیر‌های ترددی زائران قرار دارند؛ همچنین مرز‌های باشماق، تمرچین و چذابه هم در کنار مرز‌های هوایی و دریایی قابلیت انتخاب در سامانه سماح را دارند.