خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هدف‌گذاری اجرای ۲۰ هزار هکتار آبیاری هوشمند در سالجاری

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 05 مرداد 1404 - 12:40
مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی از هدف گذاری اجرای نزدیک به ۲۰ هزار هکتار آبیاری هوشمند در اراضی کشاورزی در سال جاری خبر داد.
آبياري،هوشمند،كشاورزي،درصد،طرح

باشگاه خبرنگاران جوان - فریبرز عباسی اظهار داشت: در صورت تامین اعتبار و نهایی شدن هماهنگی‌ها با سازمان برنامه و بودجه کشور، اجرای آبیاری هوشمند در سطح حدود ۲۰ هزار هکتار را در سال جاری پیش‌بینی کرده‌ایم.
مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی اظهارداشت: از حدود چهار سال پیش در حوزه آبیاری هوشمند با همکاری موسسه‌ها و مراکز تحقیقاتی و شرکت‌ های دانش‌بنیان صلاحیت‌دار ورود پیدا کرده‌ است.
وی گفت: طی این مدت بیش از ۱۰۰ طرح الگویی در استان‌های مختلف برای شناخت بیشتر بهره‌برداران با این فناوری جدید اجرا شده که جنبه ترویجی هم داشته است.
عباسی ادامه داد: جمع‌بندی ما از اجرای این ۱۰۰ طرح الگویی آبیاری هوشمند در اراضی کشاورزی نشان داد که این نوع آبیاری می‌تواند حدود ۲۰ درصد در کاهش حجم آب آبیاری، نزدیک به ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش عملکرد و حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد در افزایش بهره‌وری تاثیر داشته باشد.
وی تصریح کرد: قصد داریم طرح‌های هوشمندسازی آبیاری را در سطح گسترده‌تری اجرا کنیم که نیاز به تامین اعتبار دارد.
منبع: وزارت جهاد کشاورزی