خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 07 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

غضنفرآبادی: غزه در آتش خون بی‌تفاوتی سران کشور‌های اسلامی و عربی می‌سوزد

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | یکشنبه، 05 مرداد 1404 - 12:23
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس خطاب به سران کشور‌ها بخصوص سران کشور‌های عربی و اسلامی گفت: امروز غزه در آتش خون بی تفاوتی شما می‌سوزد، این مظلومیت را ببینید و اقدام کنید وگرنه ننگ تاریخی بر شما باقی خواهد ماند.
غزه،جهان،مجلس،اسلامي،تذكري،سران،اعتراض،شفاهي،شهداي،فرياد،تشك ...

باشگاه خبرنگاران جوان - موسی غضنفرآبادی در جلسه علنی امروز یکشنبه، ۵ مردادماه مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم غاصب صهیونی، اعم از مردم و فرماندهان و دانشمندان، گفت: سلام ما به آن شهدایی که با مقاومت، ایستادگی و روحیه شهادت‌طلبی در موشکی و پدافند، کشورمان را از نابودی، ویرانی و وحشیگری دنیای کفر نجات دادند.
وی خطاب به سران کشور‌های اسلامی افزود: امروز غزه در آتشِ خونِ بی‌تفاوتی سران کشورها، به‌خصوص سران کشور‌های عربی و اسلامی می‌سوزد، این مظلومیت زنان و کودکان گرسنه غزه را ببینید، فریاد بزنید و اقدام کنید، وگرنه ننگ تاریخی بر شما باقی خواهد ماند.
وضعیت مظلومانه زنان و کودکان غزه نشان می‌دهد که اعتماد به آمریکا و اروپا خطاست.
نماینده مردم بم در مجلس همچنین ضمن تشکر از اقدامات خوب سرمایه‌گذاری برای تولید برق از جانب وزارت نیرو، در تذکری به وزیر نیرو، گفت: همچنان نگرانی قطعی برق وجود دارد.
غضنفرآبادی با تشکر ویژه از رهبر معظم انقلاب، گفت: جانم فدای او که با رهبری الهی‌گونه خود کشور را از جولانگاه صهیونیسم نجات دادند و نگذاشتند اسرائیل در این عرصه جولانگری کند.
صدای اعتراض ملت‌های جهان در مسئله غزه باید واحد شود
محمدرضا صباغیان بافقی عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس در تذکری شفاهی در واکنش به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه، گفت:‌ای مردم جهان اسلام!‌ای آزادگان جهان!
منتظر حاکمان خود نباشید.
وی افزود: پیشنهاد می‌کنم برای دو هفته آینده، روزی تعیین شود و مردم سراسر جهان بویژه کشور‌های اسلامی در آن روز و ساعت مشخص شده، در مراکز کشور‌ها و شهر‌های خود برای اعتراض به کشتار و قتل عام تجمع کنند.
این نماینده مجلس با بیان اینکه صدای اعتراض ملت‌های جهان باید واحد شود، گفت: به فریاد ملت مظلوم غزه برسید.
منبع: ایرنا