منافقین دیروز و امروز؛ تکرار تاریخ با صورتکهای متفاوت - تسنیم
فعالیت گروه های منافق دیروز و جریان های معاند امروز، نشان می دهد که گرچه به ظاهر لباس و شیوه ها تغییر کرده، اما هدف اصلی تخریب امید و امنیت جامعه همچنان باقی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، در دهه شصت، گروهک منافقین با نقاب دفاع از آزادی و مردم، اما با وابستگی به دشمنان ملت، دست به اقدامات تروریستی و جنگ روانی زدند، آنها تلاش کردند با پنهان شدن پشت شعارهای زیبا، قلب جامعه را هدف قرار دهند و ایمان و اتحاد مردم را تضعیف کنند.
در کوچههای تهران دهه 60 و چه در صفحات مجازی امروز، هدف غایی یک چیز است؛ «تضعیف ایران و ایرانی»؛ امروز پس از گذشت سالها و با تغییر ابزارها، همان جریان معاند در فضای مجازی، رسانههای ماهوارهای و شبکههای اجتماعی، با تکنیکهای جدید اما آرمانهای کهنه، همان پروژه «ناامیدسازی» و «دستکاری افکار عمومی» را دنبال میکند.
در دوره جنگ تحمیلی، منافقین (سازمان مجاهدین خلق) با ایجاد عملیات روانی، تولید شایعه، تحریف اخبار و انتشار اطلاعات منفی تلاش کردند مردم را نسبت به نظام بیاعتماد و روحیه جبهه داخلی را سست کنند.
در هر دو مقطع، منافقین نقشی فراتر از یک جریان اپوزیسیون ساده ایفا کردند و این مدل جنگ در زمان دوران هشت ساله دفاع مقدس، با همکاری اطلاعاتی با عراق و عملیات نظامی انجام و امروز، با فعالیتهایشان با بهرهگیری در اتاقهای فکر رسانهای عبری-عربی-غربی و هدایت موج تبلیغاتی به سوی تضعیف وحدت ملی ایران ادامه پیدا کرد.
مرصاد تا مقاومت 12 روزه؛ از تنگه غرب تا میدان نبرد فناوری
در قلب تاریخ ایران، تنگه مرصاد سرود حماسهای شد بر پیکر وطن؛ نقطهای که دشمن، گمان کرده بود پس از سالهای ویرانی و جنگ، میتواند از شکاف اقتصاد و زخمهای اجتماعی عبور کند.
گروهک آدمکش مسعود و مریم رجوی، خیال میکرد میتواند با خیانت و وطنفروشی و ماشینهای جنایت آمریکای جنایتکار و بعثیها درهم بکوبد، اما غفلت لحظهای، هر بار که رخ داد، به خون شهدای غیور و دستان غیب جبران شد؛ همچون صاعقهای که میراث صیادها، سربازان وطن و سرافرازی ایران را حفظ کرد.
آتشبس و اعتماد به سکوت دشمن، بزرگترین اشتباه تاریخی است، عملیات مرصاد، نقطه عطفی بود که پس از پذیرش قطعنامه، منافقین و مهرههای صدام با تمامی تجهیزات و نقشههای شوم به مدد وطنفروشی رجویها وارد میادین غرب ایران شدند.
در جنایت فروغ جاویدان مریم و مسعود رجوی هیچ انسانی از جنایتشان در امان نماند؛ حتی بیماران بیمارستانها را با قساوتی بیمثال به خاک افکندند، دشمنی که هشدار روز و شب امام و رهبر را جدی نگرفته بودیم، مغرورانه پیش تاخت؛ اما کمین ایمان و صلابت فرماندهان ایرانی همانجا ستون خیانت را شکست.
غفلت از دشمن، شکست بدون شلیک تیر است
منافقین اگر دیروز ابزارشان رادیو بغداد یا شبنامه و ترور بود، اما امروز اتاقهای رسانهای سایبری، شبکههای ماهوارهای و کمپینهای هشتگی در توئیتر و اینستاگرام جای آن را گرفتهاند هدف اما یکی است؛ یعنی همان کمرنگ کردن و از بین بردن خطوط امید، وارونهسازی حقیقت، خرابکاری ادراکی و امنیتی.
به تعبیری وجه اشتراک دیروز و امروز این است که در هر دو دوره، منافقین و همپیمانانشان از مشکلات اجتماعی و اقتصادی سواستفاده کرده و با نفوذ کلام و تحریف واقعیتها، تلاش میکنند، اعتماد مردم را سلب و صفوف وحدت را بشکنند.
مرصاد و مقاومت 12 روزه، هر دو چراغی شدند برای آینده ما؛ این روزها که با جنگ رسانه، خیانت داخلی و فناوری روبهروییم، باید روزی هزار بار به خود یادآوری کنیم که؛ «غفلت از دشمن، شکست بدون شلیک تیر است».
در بحبوحه جنگ 12 روزه و تجاوز مستقیم رژیم صهیونیستی علیه منافع ایران، بار دیگر چهره ماسکزده منافقین از پسِ گرد و غبار حوادث نمایان شد؛ گروهی که هویتشان در خیانت به ملت است.
ابزارهای نوین، ماهیت کهنه برای تطهیر چهره صهیونیسم
امروز نیز، در جنگ شناختی و رسانهای 12 روزه صهیونیستها علیه ایران، همان تاکتیکهای قدیمی از جمله شایعهسازی درباره تلفات و آشفتگی داخلی، تحریف واقعیتهای میدان و همدلی مردم، القای مشروعیت به اقدامات دشمن و تطهیر چهره صهیونیسم و برجستهکردن گلایهها در بسترهای شبکههای نوین رسانهای دنبال میشود.
امروز پس از جنگ 12 روزه صهیونیستها علیه ایران، ملت ما بار دیگر آزمون همبستگی و هوشیاری را پشت سر گذاشت، منافقین با ادبیات نو اما محتوای کهنه وارد میدان شدند؛ اما باز هم به مدد بصیرت عمومی، ایستادگی خانوادههای شهدا، و شفافسازی رسانههای مردمی، پروژههای آنها نقش برآب شد.
دشمن هرگز نمیخوابد
دشمن همیشه در حال برنامهریزی است.
چه زمانی که امام خمینی (ره) بودند و چه حالا که مقام معظم رهبری سکاندار انقلاب هستند، تاکیدشان بر همین بوده که از دشمن غفلت نکنیم.
این موضوع فقط مختص مرصاد یا جنگ 12 روزه نیست، بلکه یک اصل دائمی است.
هر بار که در این کشور اتفاقی افتاده، چه خوب و چه بد، درسی برای ما بوده است و درس مرصاد و جنگ 12 روزه این است که دشمن لحظهای آرام نمیگیرد و ما نیز نباید از او غافل شویم بلکه چشم و زبانمان به کلام رهبری باشد و نه ذرهای جلوتر و نه عقبتر نباشیم.
به تعبیری باید همیشه نگاهمان را به ادامه راه خون شهدا، غیرت ملی و تدبیر رهبری باشد که این پرچم مقدس را بیکم و کاست به صاحبالزمان بسپاریم.
مرصاد؛ درس تاریخی ایران درباره غفلت از دشمن
در این باره یکی از جانبازان و یادگاران دوران دفاع مقدس استان هرمزگان اظهار کرد: در عملیات مرصاد، نتیجه اعتماد به سکوت دشمن را به چشم دیدیم، منافقین خیال کرده بودند ایران آسیبپذیرتر شده، فکر کردند میتوانند با کمک صدام و حمایت بیگانگان تا تهران برسند، اما تاریخ نشان داد غفلت از دشمن فقط خیانت به خون شهداست.
«مهدی متوسل» در این گفتوگو با تاکید بر عبرتهای عملیات مرصاد گفت: همین که فکر کنید دشمن دست از سر این کشور برداشته، همان لحظه است که ضربه میخورید.
از تنگه مرصاد تا امروز، هرگز نباید از دشمن غافل شد؛ چون او هیچوقت از ما غافل نیست.
وی در خصوص ضرورت آمادهباش ملی مقابل جنگ ترکیبی و نفوذ بیان داشت: در همان روزهای نخست پس از قطعنامه، آنها با خیال راحت به کرمانشاه و اسلامآباد تاختند، حتی بیماران و کودکان بیمارستانها از جنایتشان مصون نماند، خیلی از دوستانم همانجا زیر رگبار بیرحمیشان پر کشیدند.
خودم هم آن روزها در جبهه بودم و طعم تلخ غافلگیری را حس کردم.
این جانباز شیمیایی هرمزگانی افزود: آنچه مرصاد را تبدیل به نقطه عطف دفاع کرد، همان درایت فرماندهان مثل شهید صیاد شیرازی بود که با حمله برقآسا، توانستند پیشروی دشمن را متوقف کنند.
نیروهای ما با جان و دل جنگیدند تا کمر منافقین شکسته شود؛ نیروی کمکی هم که رسید، دیگر کار از کار گذشته بود و دشمن زمینگیر شده بود، این تجربه، درسی بود که فراموش نباید کرد.
از تنگه مرصاد تا جبهههای امروز؛ نقش خیانت و فناوری در تکرار آزمون بیداری ملت
متوسل ادامه داد: در همین اتفاق، در جنگ 12 روزه اخیر هم به شکلی دیگر تکرار شد، دشمن این بار با فناوریهای نوین و هوش مصنوعی، برای شناسایی فرماندهان ما تلاش زیادی کرد و متاسفانه ضرباتی هم زد، اما باز هم همان روحیه مقاومت و آمادگی نیروها بود که او را وارد به عقبنشینی کرد.
وی یادآور شد: دشمن همیشه در حال برنامهریزی است، چه زمانی که امام (ره) بودند و چه حالا که مقام معظم رهبری سکاندار هستند، تاکیدشان بر همین بوده که از دشمن غفلت نکنیم، این موضوع فقط مختص مرصاد یا جنگ 12 روزه نیست، بلکه یک اصل دائمی است.
این جانباز دفاع مقدس با بیان اینکه حتی فتنههای داخلی هم که گاهی با دشمن همسو میشوند، زنگ خطری برای ما هستند، گفت: باید حواسمان جمع باشد که با هوشیاری و آمادگی کامل، از تکرار چنین اتفاقاتی جلوگیری کنیم.
متوسل عنوان کرد: هر بار که در این کشور اتفاقی افتاده، چه خوب و چه بد، درسی برای ما بوده است، درس مرصاد و جنگ 12 روزه این است که دشمن لحظهای آرام نمیگیرد و ما نیز نباید از او غافل شویم.
وی با بیان اینکه امروز بیش از همیشه باید روایتگر حقیقت و روشنگر نسل جدید باشیم تا زمینه بهرهبرداری معاندان خشک شود، ابراز امیدواری کرد که با درس گرفتن از این وقایع، بتوانیم این مسیر را تا رسیدن به ظهور امام زمان (عج) با صلابت ادامه دهیم و پرچم انقلاب را به دست ایشان بسپاریم.
به گزارش تسنیم، تاریخ ثابت کرده که هرجا پای خیانت و وارونهسازی حقیقت در میان است، رد پای منافقین پیداست؛ مرصاد و مقاومت 12 روزه، هر دو چراغی شدند برای آینده ما؛ این روزها که با جنگ رسانه، خیانت داخلی و فناوری روبهروییم، باید روزی هزار بار به خود یادآوری کنیم که غفلت از دشمن، شکست بدون شلیک تیر است و تداوم راه مقاومت و آگاهی ملی، قویترین سپر در برابر این بازیگران ناکام تاریخ خواهد بود.
گزارش از: فرنگیس حمزهیی
انتهای پیام/864