خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهروز احسانی اسلاملو کیست؟

تسنیم | سیاسی | یکشنبه، 05 مرداد 1404 - 11:53
بهروز احسانی که در دهه 60 به جرم پشتیبانی از تیم های تروریستی منافقین بازداشت و به 15 سال حبس محکوم گردید، پس از آزادی بار دیگر اقدام به هدایت فعالیت های خشونت بار در جریان اغتشاشات 1401 کرد و این بار پس از دستگیری به اعدام محکوم شد.
تروريستي،منافقين،گروهك،حكم،عمليات،تلاش،1401،اعدام،رويكرد،اته ...

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، در پاییز سال 1401 صدای انفجاری مهیب از ساختمان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شنیده شد.
گروهک تروریستی منافقین با انتشار ویدیویی در رسانه‌های خود، مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت.
بلافاصله پس از این حادثه، نیروهای امنیتی عملیات گسترده‌ای را برای شناسایی عاملان انفجار آغاز کردند.
اعضای این تیم تروریستی که به‌صورت سازمان‌یافته و تشکیلاتی فعالیت می‌کردند، تلاش داشتند تا هیچ‌گونه سرنخی از خود باقی نگذارند، اما در نهایت با تلاش‌های بی‌وقفه‌ی سربازان گمنام امام زمان (عج)، هویت آن‌ها شناسایی شد و پیش از انجام عملیات تروریستی دیگر، همراه با خمپاره‌های دست‌ساز و دو قبضه سلاح کمری، دستگیر شدند.
طراح اصلی این حمله، بهروز احسانی اسلاملو، پیش‌تر در دهه 1360 به اتهام حمایت از تیم‌های تروریستی منافقین به 15 سال حبس محکوم شده بود.
با این حال، او با تظاهر به توبه و سوء‌استفاده از رویکرد بخشش‌محور هیئت‌های عفو، توانست مدت محکومیت خود را به یک‌سال و نیم کاهش دهد.
در سال 1401، وی بار دیگر از سوی تشکیلات منافقین در آلبانی مأموریت یافت تا با تشکیل تیم‌های تروریستی در داخل کشور، اقدام به آموزش، هدایت و اجرای حملاتی علیه ساختمان‌های دولتی و غیردولتی کند.
با این وجود، دستگاه‌های امنیتی کشور موفق شدند این طرح را در نطفه خنثی کنند.
.
پس از بازداشت اسلاملو، او به اتهام فرماندهی سلول‌های تروریستی، هدایت اقدامات خشونت‌بار در جریان اغتشاشات، طراحی عملیات خمپاره‌ای در اماکن عمومی و تهیه سلاح برای کشته‌سازی، به اعدام محکوم شد.
هم‌زمان، گروهک منافقین و حامیان خارجی‌اش با بهره‌گیری از ابزارهای تبلیغاتی و مظلوم‌نمایی تلاش کردند این حکم را مصداق نقض حقوق بشر جلوه دهند.
شایان ذکر است که آخرین حکم اعدام برای اعضای این گروهک پیش‌تر در سال 1388 به دلیل تلاش برای بمب‌گذاری در میدان انقلاب صادر شده بود.
قوه قضائیه با صدور این حکم بار دیگر بر رویکرد قاطع خود در مقابله با اقدامات تروریستی تأکید کرد.
انتهای پیام/