خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آیزنکوت: نتانیاهو به دلایل سیاسی معامله‌ تبادل اسرا را ناکام گذاشت

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 05 مرداد 1404 - 11:41
رئیس پیشین ستاد ارتش رژیم صهیونیستی تأکید کرد نخست وزیر این رژیم به دلایل سیاسی معامله‌های تبادل اسرا را ناکام گذاشت.
رژيم،صهيونيستي،غزه،آغاز،بس

به گزارش مشرق، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از «گادی آیزنکوت» رئیس پیشین ستاد ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل معامله‌های تبادل اسرا را به دلایل سیاسی ناکام گذاشت.
در حالی که ماه‌هاست مردم غزه به دلیل جنایت‌های رژیم صهیونیستی با قحطی شدید مواجه هستند، یک رسانه عبری از آغاز آتش‌بس انسانی در غزه از صبح یکشنبه برای یک روز خبر داد.
شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی از یک مسئول این رژیم نقل کرد: ما آتش بس موقت انسانی را از صبح یکشنبه تا ساعات شب آغاز خواهیم کرد.
وی گفت که اجرای آتش بس موقت در چند منطقه پرازدحام از جمله شمال نوار غزه است.
در همین حال، ارتش رژیم صهیونیستی عصر شنبه از آغاز تعیین کریدورهای بشردوستانه برای رساندن ایمن کامیون‌های کمک به نوار غزه از طریق سازمان‌های بین‌المللی خبر داد.