خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شارژ کالابرگ دهک‌های ششم و هفتم از فردا دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴

اعتماد | همه | یکشنبه، 05 مرداد 1404 - 10:58
به گفته‌ی سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک از فردا اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ششم و هفتم واریز می‌شود و مهلت استفاده تا پایان مرداد ماه است.
كالابرگ،طرح،الكترونيك،الكترونيكي،خريد،حمايت،دولت،دهك،واريز،م ...

به گفته‌ی سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک از فردا اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ششم و هفتم واریز می‌شود و مهلت استفاده تا پایان مرداد ماه است.
کد خبر: 726290 | ۱۴۰۴/۰۵/۰۵ ۱۰:۴۹:۴۰
به گفته‌ی سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک از فردا اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ششم و هفتم واریز می‌شود و مهلت استفاده تا پایان مرداد ماه است.
به گزارش تسنیم، با افزایش نرخ تورم و گرانی‌های پی‌درپی، توان خرید اقشار کم‌درآمد جامعه به شدت کاهش یافته است و تامین کالا‌های اساسی برای بسیاری از خانواده‌ها به چالشی جدی تبدیل شده است.
در این راستا، طرح کالا برگ الکترونیک به عنوان یک راهکار نوین برای حمایت مستقیم از اقشار آسیب‌پذیر، اهمیت فزاینده‌ای یافته است.
کالا برگ الکترونیک به صورت کارت‌های هوشمند یا اپلیکیشن‌های دیجیتال به خانوار‌های هدف اختصاص می‌یابد تا آنها بتوانند با استفاده از آن، کالا‌های اساسی را با قیمت‌های ثابت و مناسب‌تر از فروشگاه‌های منتخب خریداری کنند.
این روش علاوه بر کاهش فشار مالی بر خانواده‌ها، از تورم افسارگسیخته در بازار کالا‌های ضروری جلوگیری می‌کند.
مرجان دبیری، سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی ازتخصیص اعتبار برای دهک‌های ششم و هفتم از فردا دوشنبه ۶ مرداد خبر داد و گفت:گام سوم مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک از فردا دوشنبه برای دهک‌های شش و هفت و با واریز اعتبار کالابرگ به حساب ۴ میلیون و ۸۳۰ هزار نفر اجرایی خواهد شد.
در مرحله سوم اجرای طرح تا کنون ۱۱ میلیون و ۷۳۹ هزار نفر سرپرست خانوار توانسته‌اند خرید خود را انجام دهند.
وی با بیان اینکه مشمولان می‌توانند تا پایان مرداد ماه خرید خود را انجام دهند گفت: احتمال تمدید برای مشمولانی که خرید انجام ندهند وجوددارد.
شاید اگر تمام مشمولان خرید خود را انجام ندهند تا یک ماه مهلت استفاده تمدید شود.
دبیری با بیان اینکه ادامه طرح کالابرگ بستگی به دستوری دارد که به ما داده شود گفت: وزیرکار طی خبری اعلام کرده‌اند "باید سه دهک به‌صورت مستمر کالابرگ الکترونیکی را دریافت کنند؛ ما امیدواریم منابع برای اینکار وجود داشته باشد تا بتوانیم تأمین را انجام دهیم.
"
ادامه طرح کالابرگ فقط برای دهک‌های پایین موضوعی بود که پیش از این نیز دولت به صورت نامحسوس به آن پرداخته بود.
ابتدای سال جاری بود که مرجان دبیری، سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک وزارت کار درباره تداوم طرح در سال ۱۴۰۴ گفت: به‌احتمال زیاد طرح کالابرگ الکترونیکی در ادامه کار، برای حمایت از دهک‌های کمتربرخوردار در سال ۱۴۰۴ ادامه خواهد یافت.
چند روز گذشته هم احمد میدری، وزیرکار درخصوص نگاه دولت به مسئله پرداخت و توزیع کالابرگ الکترونیک به‌منظور حمایت از اقشار مختلف جامعه خصوصاً گروه‌های آسیب‌پذیر بیان کرد: حمایت از سه دهک اول و هم‌چنین ارائه کالابرگ الکترونیکی از اموری است که ما آن را درست می‌دانیم و اتفاقاً مورد نیاز است.
وی افزود: اگر شرایط جنگی هم نباشد باید سه دهک به‌صورت مستمر کالابرگ الکترونیکی را دریافت کنند؛ ما امیدواریم منابع برای اینکار وجود داشته باشد تا بتوانیم تأمین را انجام دهیم.
به گزارش تسنیم، مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی در دولت چهاردهم مدتی قبل برای سه دهک اول کلید خورد وطی هفته‌های اخیر نیز دهک‌های چهارم و پنجم دریافت کرده و سپس ششم و هفتم نیز کالابرگ را می‌گیرند.
بر اساس این گزارش، به‌گفته‌ی رئیس‌جمهور، دولت امسال برنامه‌ی ویژه‌ای برای حمایت از معیشت مردم دارد که تا حد ممکن بتواند از آسیب به سفره مردم جلوگیری کند.
در همین راستا، در طرح کالابرگ الکترونیکی که سابقه‌ی اجرای آن به دولت قبل بر می‌گردد، ۱۱ قلم کالای اساسی مشمول شده و مردم می‌توانند هر کالای مد نظر خود را با در نظر گرفتن اعتباری که برای‌شان واریز می‌شود خریداری کنند.