خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشاور ارتباطات و ساماندهی معاونت قرآن و عترت ارشاد منصوب شد

مهر | دین و اندیشه | یکشنبه، 05 مرداد 1404 - 10:46
با حکم معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حسینعلی سالاری به عنوان مشاور ارتباطات و ساماندهی منصوب شد.
عترت،قرآن،معاونت،عليهم،جنابعالي،السلام

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام حمید رضا ارباب سلیمانی معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی حسینعلی سالاری را به عنوان «مشاور ارتباطات و ساماندهی» معاونت قرآن و عترت (علیهم السلام) منصوب کرد.
در این حکم آمده است:
نظر به مراتب تعهد، تجارب و سوابق ارزشمند جنابعالی در حوزه‌های اجرایی اداری و مالی به موجب این حکم به سمت «مشاور ارتباطات و ساماندهی» معاونت قرآن و عترت منصوب می‌شوید.
امید است با اتکال به خدای منان در راستای پیشبرد اهداف و مأموریت‌های این معاونت در تعامل با وزارت متبوع و ادارات کل ستادی و استانی با هماهنگی اینجانب زمینه تسهیل و تسریع در انجام فعالیت‌های اجرایی را فراهم نمائید.
دوام توفیق و بهروزی جنابعالی را در خدمت به ساحت قرآن کریم و عترت (علیهم السلام) از درگاه احدیت مسئلت دارم.