خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید برق نیروگاه برق‌آبی کرج تا دو هفته آینده متوقف می‌شود

مهر | اقتصادی | یکشنبه، 05 مرداد 1404 - 10:40
مدیر سد کرج گفت: اگرچه هم اکنون نیروگاه برق آبی سد کرج در حال فعالیت است اما احتمالاً تا دو هفته آینده ارتفاع آب به حدی می‌رسد که دیگر امکان تولید برق از این نیروگاه وجود ندارد.
برق،سد،آبي،توليد،مگاوات

محمدعلی معلم مدیر سد کرج در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با فعالیت نیروگاه برق آبی این سد با اشاره به اینکه برق تولیدی به شبکه سراسری برق متصل می‌شود گفت: نیروگاه‌های برق‌آبی در هر سدی بر اساس شرایط آن سد می‌تواند تولید داشته باشد.
وی ادامه داد: هم اکنون ما در حال تولید برق از سد امیر کبیر هستیم و آبی که برای تهران ارسال می‌شود تولید برق هم دارد.
مدیر سد کرج خاطر نشان کرد: اگرچه هم اکنون نیروگاه برق آبی سد کرج در حال فعالیت است اما احتمالاً تا دو هفته آینده ارتفاع آب به حدی می‌رسد که دیگر امکان تولید برق از این نیروگاه وجود ندارد زیرا میزان آب موجود در سدها از دریچه پایین‌تر می‌رود.
معلم با اشاره به اینکه واحدهای آبی بر اساس هد آبی عمل می‌کنند، اضافه کرد: هر چه هد آب بالاتر باشد به همان میزان تولید افزایش می‌یابد
وی ادامه داد: هر واحد تولیدی ما ۴۵ مگاوات است و در صورتی که سد کاملاً پر باشد امکان ۴۵ مگاوات برق وجود دارد و هر چه هد آبی پایین‌تر رود توان تولید نیز کاهش پیدا می‌کند تا به ۱۵ مگاوات برسد.
معلم در خاتمه اضافه کرد: تولیدی کمتر از ۱۵ مگاوات انجام نمی‌گیرد زیرا از نظر فنی برای واحد مضر است.