از سرگیری پروژه راه سه هزار مازندران به الموت
نماینده مردم تنکابن، عباس آباد و رامسر گفت: مجددا پروژه راه ارتباطی سه هزار به الموت با همکاری دو استان مازندران و قزوین فعال شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، شمس الدین حسینی نماینده مردم تنکابن، عباسآباد و رامسر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: پیگیری جدی برای تکمیل محور ارتباطی سههزار به الموت قزوین مجددا فعال شد.
وی به اهمیت این محور مواصلاتی اشاره کرد و گفت: جاده تنکابن به الموت از مسیرهای پررفتوآمد حوزه حملونقل، گردشگری، دامپروری منطقه و انتقال محصولات کشاورزی است و تکمیل آن در توسعه منطقه تاثیر دارد.
وی با اشاره به توقف پروژه در سالهای گذشته اعلام کرد: کارفرمایی این طرح به نمایندگی شرکت زیرساخت در مازندران انتقال یافت و با اصلاح قراردادها، عملیات اجرایی دوباره آغاز شده است.
حسینی بیان کرد: اکنون قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء با تجهیزات مناسب پروژه را در دست اجرا دارد.
نماینده مردم غری مازندران اظهار کرد: سال گذشته حدود 7 کیلومتر از مسیر آسفالت شد و امسال 5 کیلومتر دیگر از مسیر دوراهی مران در دستور کار قرار گرفت و تاکنون حدود 3 کیلومتر آن اجرایی شد.
وی تاکید کرد: با توافق صورتگرفته زیرسازی مسیر دوراهی مران تا درجان توسط شهرستان تنکابن انجام میشود و عملیات آسفالت را بسیج سازندگی برعهده خواهد گرفت.
پس از تکمیل این مراحل، مسیر سههزار تا مران آسفالت خواهد شد و ادامه این روند تا شهر الموت را دنبال میکنیم.
حسینی افزود: همکاری دو استان مازندران و قزوین در این طرح و با تلاش و پیگیریهای همزمان از دو سمت، امیدواریم در آینده نزدیک شاهد بهرهبرداری کامل این محور راهبردی باشیم.
انتهای پیام