پیکر شهید ایمان قائدی با شکوه خاصی در بوشهر تشییع شد
پیکر پاک شهید ایمان قائدی از شهدای حمله رژیم صهیونیستی بر روی دستان مردم شهیدپرور بوشهر تشییع و برای خاکسپاری به زادگاهش دهکده قرآنی چارک دشتی منتقل شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، پیکر پاک و مطهر شهید ایمان قائدی از شهدای هوافضای سپاه پاسداران که در حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی در سحرگاه 23 خرداد به شهادت رسید صبح امروز بر روی دستان مردم قدرشناس و شهیدپرور بوشهر از بسیج مرکزی تشییع شد.
در این مراسم که نماینده ولی فقیه در استان، امام جمعه، استاندار، فرماندهان نیروهای مسلح، خانواده معظم شهدا و اقشار مختلف مردم حضور داشتند شهید ایمان قائدی را تا گلزار شهدای بهشت صادق علیهالسلام بوشهر تشییع کردند.
در این آیین شرکتکنندگان با شعارهای مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا، حسین حسین شعار ماست شهادت افتخار ماست، ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند، با خون شهدای حمله صهیونیستی عهد بستند که تا پای جان از ایران اسلامی حراست کرده و مقابل ظلم و ستم استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جنایتکار و کودککشان صهیونیستی، با اقتدار میایستند.
پیکر شهید ایمان قائدی پس از اقامه نماز توسط آیتالله صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر برای خاکسپاری به زادگاهش چارک شهرستان دشتی منتقل شد.
آیتالله صفایی بوشهری، امام جمعه بوشهر، در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان، بر ادامه راه مقاومت تأکید کرد و گفت: رژیم غاصب اسرائیل و کودککشان صهیونیستی هر روز به مرگ و نابودی خود نزدیکتر میشوند.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی با حمله و پشتیبانی آمریکا در تجاوز و حمله به ایران شکست مفتضحانه متحمل شد تصریح کرد: ملت ایران در جنگ تحمیلی 12 روزه نشان دادند که با هدایتهای مقام معظم رهبری صفوف محکم و متحد دارد و اقتدار ملت ایران تمام اهداف دشمنان را ناکام کرده است.
مردم بوشهر با حضور پرشور خود در این مراسم، نشان دادند که همچون گذشته، پرچمدار مقاومت و اقتدار ایران اسلامی هستند.
این تشییع باشکوه، پیام روشنی به دشمنان اسلام و ایران داشت که ملت ایران در سایه وحدت و رهبری هوشمندانه مقام معظم رهبری، همواره مدافع انقلاب، نظام اسلامی و ارزشهای اسلامی هستند.
شهید ایمان قائدی از کارکنان معاونت سیستم پدافند هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی متولد 16 دی ماه 1368 در دهکده قرآنی چارک شهرستان دشتی استان بوشهر و فرزند جانباز ابراهیم قائدی است که از وی سه فرزند 2 دختر به نامهای مائده و فاطمه و یک پسر به نام محمدحسین به یادگار مانده است.
انتهای پیام/