خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشتی‌گیر ملی‌پوش: شهرداری به من گفت سالن را نظافت کن!

اعتماد | همه | یکشنبه، 05 مرداد 1404 - 01:06
قهرمان جوانان جهان مدعی یک برخورد عجیب و زشت شد.
شهرداري،ياري،پايان،كرمانشاه،سالن،سبحان

کشتی‌گیر ملی‌پوش: شهرداری به من گفت سالن را نظافت کن!
کد خبر: 726210 | ۱۴۰۴/۰۵/۰۵ ۰۰:۵۵:۱۳
سبحان یاری، کشتی‌گیر دارنده مدال طلای جوانان جهان در وزن ۷۹ کیلوگرم، امروز با انتشار یک استوری در صفحه شخصی‌اش از برخورد نامناسب یکی از مدیران شهرداری کرمانشاه گلایه کرد و از پایان همکاری خود با این مجموعه خبر داد.
به گزارش برترین ها، یاری در گفت‌وگویی درباره جزئیات این اتفاق گفت: امروز مسابقه فوتسالی زیر نظر شهرداری در کرمانشاه برگزار شد.
وقتی کار به پایان رسید، قصد داشتم محل را ترک کنم اما مدیر سالن گفت باید بمانی، سالن را نظافت کنی و میزها را جمع‌آوری کنی.
این ملی‌پوش کشتی ایران درباره سمت خود در شهرداری کرمانشاه اظهار کرد: حدود پنج ماه است که به‌صورت قراردادی در شهرداری مشغول به کار بودم و در بخش تربیت‌بدنی فعالیت داشتم.
با این حال، مدیر این بخش اصلاً ورزشی نیست و آشنایی درستی با فضای ورزش ندارد.
یاری که از استعدادهای شاخص کشتی ایران به شمار می‌رود، در پایان گفت: با این شرایط ادامه همکاری برای من ممکن نبود و تصمیم گرفتم به کارم در شهرداری پایان دهم.
این اتفاق اولین حاشیه سبحان یاری نیست، او سال گذشته به دلیل لگد زدن به مربی‌اش دو سال فعالیت ملی محروم شد.