خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرورت آمادگی همه جانبه محلات تهران با محوریت مساجد و مشارکت مردم

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 04 مرداد 1404 - 20:06
عضو شورای شهر تهران بر ضرورت آمادگی همه جانبه محلات تهران با محوریت مساجد و مشارکت مردم در شرایط بحران تاکید کرد.
محلي،مساجد،تهران،عمران،كميته،حضور،اجتماعي،منطقه،معتمدين،راهب ...

به گزارش خبرگزاری مهر، نود و نهمین نشست تخصصی و مشورتی کمیته عمران و زیرساخت شورای اسلامی شهر تهران با حضور حجت الاسلام سید محمد آقامیری، روز شنبه چهارم مردادماه ۱۴۰۴ در محل شهرداری منطقه ۱۵ و با حضور الفت پور شهردار منطقه، معاونان، مدیران شهری، معتمدین محلی و نخبگان اجتماعی برگزار شد.
در این نشست، رئیس کمیته عمران شورا با اشاره به تحولات اخیر منطقه‌ای و دفاع جانانه ملت ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، بر ضرورت آمادگی مستمر محلات تهران در برابر تهدیدات احتمالی و نقش حیاتی مساجد در این زمینه تأکید کرد.
وی گفت: جنگ اخیر گرچه کوتاه بود اما پیامدها و عبرت‌های آن بسیار عمیق و راهبردی است.
این رویداد نشان داد انسجام، بصیرت، دشمن‌شناسی و وحدت کلمه می‌تواند سد محکمی در برابر هر تهدیدی باشد.
مساجد باید بار دیگر به جایگاه واقعی خود بازگردند؛ یعنی کانون انسجام اجتماعی، سنگر وحدت مردم و پایگاه اصلی آمادگی برای دفاع از کیان کشور.
وی با تأکید بر اینکه تهران در شرایط صلح به سر نمی‌برد، بلکه در وضعیت توقف موقت عملیات قرار داریم، تصریح کرد: دشمنان ما نه‌تنها از درگیری ناامید نشده‌اند بلکه با بهره‌گیری از ابزارهای جدید، به دنبال تضعیف و ناامن‌سازی فضای روانی جامعه و کاهش تاب‌آوری اجتماعی هستند.
باید هر محله، با محوریت مساجد فعال، در حوزه آماده‌سازی مردمی، خدمات ایمن، پناهگاه‌های اضطراری و توان عملیاتی محلی تقویت شود.
وی افزود: برخی کشورهای منطقه با تمام ظرفیت خود، به امید راضی نگه داشتن دشمن، در موضع انفعال قرار گرفته‌اند.
ما اما با تکیه بر آرمان‌های انقلاب و منویات رهبری، نه‌تنها در لاک دفاعی نمی‌رویم بلکه درصدد احیای راهبردی گفتمان مقاومت هستیم.
رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران همچنین با اشاره به ظرفیت بالای نخبگان محلی، معتمدین و جوانان در اداره محلات افزود: الگوی مدیریت محلی مشارکتی، باید مبتنی بر مساجد، هیئات، گروه‌های جهادی و ساختارهای مردمی فعال باشد.
حضور روحانیت، جوانان مؤمن و فعالان فرهنگی در تصمیم‌سازی‌های محلی، می‌تواند هژمونی فرهنگی دشمن را بشکند و روح امید، انگیزه و هم‌افزایی را در محله‌ها تقویت کند.