مردم حجت را تمام کردند؛ نوبت مسئولان است
نماینده مردم شیراز پیرو پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت چهلم شهدای حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان گفت: روح حاکم بر این پیام، شور و شوق و امید واقعی به آینده درخشان ایران اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سید اسماعیل حسینی در جمع خبرنگاران شیراز با بیان اینکه رژیم منحوس صهیونی به هدف خود نرسید و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند فعالیتهای علمی و نظامی ما پرقدرتتر از قبل ادامه خواهد یافت اظهار داشت: تأکید رهبر معظم انقلاب برای حفظ انسجام معجزه آسای ملت و استحکام دستگاههای نظام در برابر ضربه سنگینی که دشمن وارد کرد و استمرار بدون وقفه حرکت آنها بسیار قابل تامل است.
وی همچنین با اشاره به اینکه ایران اسلامی در صورت عدم غفلت ما در عمل به تکالیف روزبه روز قویتر خواهد شد، گفت: یکی از نکات مهم در این پیام این است که برای قویتر شدن روز افزون کشور، همه تکالیفی دارند هیچکس بدون تکلیف نیست؛ نخبگان علمی، فرماندهان نظامی، سیاسیون، مسئولین اجرایی، علمای دینی و آحاد ملت که همه میبایست به تکالیف خود عمل کنند و دچار غفلت و تنبلی نشوند.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس در رابطه با تکلیف راهبردی اول افزود: حفظ اتحاد ملی وظیفه همه است؛ در زمینه اتحاد، باید هم در حوزه سلبی و هم ایجابی درست عمل کرد؛ هر کلام و رفتاری که بتواند باعث ایجاد تفرقه ولو اندک در جامعه شود باید از آن پرهیز کرد و لازم است تفکر، سعه صدر و سکوت در گویندگان و شنوندگان در هر سطحی بالا رود؛ باید جهاد تبیین راستین به طور وسیع در جامعه فراگیر شود، همچنین این اتحاد نه تنها در بین ملت، که در بین مسئولین در بیان مواضع و تصمیم گیریها هم باید باشد تا وحدت حول قانون و نیز حول تدابیررهبر معظم انقلاب که ضامن تأمین منافع ملت و مصالح کشور است حفظ و تقویت شود.
حسینی تاکید کرد: در رابطه با تکلیف راهبردی دوم، هم اکنون در حوزه نظری دانش در دانشگاههای کشور در سطح یک جهانی کار میکنیم ولی نیاز است در تبدیل ایده به فناوری و ثروت و نیز در جهت دهی تحقیقات علمی به سوی حل مشکلات جامعه و صنعت با شتاب بیشتری گام برداریم.
وی با اشاره به اینکه جهان غرب با تکیه بر علم و فناوری است که این همه جنایت در عالم انجام میدهد یادآور شد: متأسفانه در زمینه علم و فناوری کشور ما در حدود 150 سال قبل از انقلاب عقب ماندگیهایی دارد که در این حدود 5 دهه بعد از انقلاب بخشی از این عقب ماندگی جبران شده است ولی هنوز برای جبران آن کار زیاد لازم است.
حسینی افزود: همانطور که در جنگ 12 روزه دیدیم این جنگ مدرنترین جنگ تاریخ بود و یک جنگ تکنولوژی بود بنابراین ما نیز بایستی هر ابزاری که برای امنیت و دفاع از کشور لازم است به آن دست یابیم و این نیز وظیفه نخبگان علمی و حمایت دستگاههای مربوطه از آنان است.
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی تکلیف راهبردی سوم در پیام رهبر معظم انقلاب را برای حفظ عزت کشوروملت بسیارمهم ارزیابی کرد و گفت: هرکسی که ابزاری برای انتقال مواضع دارد در این زمینه تکلیف دارد بنابراین نویسندگان، گویندگان، فعالین فضای مجازی، نمایندگان مجلس، مسئولین دولتی و هرکس که تریبونی دارد بایستی طوری حرف بزند که به جای تصویری ضعیف و منفعلانه تصویری قوی و عزتمندانه از کشور و ملت به جهان مخابره کند ودر این زمینه افراد و دستگاههایی که حوزه نفوذ آنها فرامرزی است مانند دستگاه دیپلماسی کشور تکلیف ویژه دارند و بایستی عزم راسخ ملت و اعتماد بنفس ملی و انسجام بینظیر آنان را نمایندگی کنند.
حسینی همچنین با تاکید بر اینکه تکلیف راهبردی چهارم در رابطه با وظایف نظامیان در دستیابی به ابزارهای لازم و مؤثر در حراست از امنیت و استقلال کشور است خاطرنشان ساخت: این عزیزان با آسیب شناسی جنگ 12 روزه، نقاط ضعف و قوت کشور در زمینههای آفندی و پدافندی را شناسایی کنند و در تقویت هرچه بیشتر نقاط قوت و رفع نقاط ضعف شبانه روزی تلاش کنند و از تمام توان داخلی و خارجی ممکن استفاده کنند و در این زمینه لازم است همه دستگاههای مربوطه در دستگاههای تقنینی، اجرایی و قضایی با این عزیزان همراهی و هم افزایی کنند.
عضو شورای عالی انرژی کشوربا اشاره به تکلیف راهبردی پنجم در رابطه با دستگاههای اجرایی ادامه داد: در این زمینه همه دستگاههای اجرایی بدون وقفه به وظایف خود عمل کنند و کارهای کشور را به دلیل فضای ایجاد شده معطل نکنند.
حسینی یادآور شد: ملت بزرگ ایران وفاداری خود را به ایران اسلامی مجدد اثبات کردند و حجت را بر همه تمام کردند، بنابراین همه مسئولان به ویژه مسئولان اجرایی برای حل مشکلات آنان در حوزههای مختلف معیشت و اقتصادی، ناترازیهای برق و سوخت، بحران آب، اشتغال و مسکن و … شبانه روزی تلاش کنند چرا که شایستگی ملت بزرگ ایران بسیار بالاتر از وضعیت فعلی است.
وی، همچنین با بیان اینکه در حوزه پدافندی و آفندی فکری و اندیشهای اگر اهمیتش بیش از حوزه پدافندی و آفندی نظامی نباشد کمتر نیست اظهار داشت: این موضوع درتکلیف راهبردی ششم در رابطه با علمای دینی عنوان شده است و وظیفه اصلی این عزیزان هدایت معنوی مردم و تقویت حوزه پدافندی و آفندی فرهنگی و تربیتی است؛ باید تغییر و تحولات نسلی را بشناسند و با به روزآوری و نوآوری و خلاقیت در محتوا و روشهای هدایت به ویژه برای نسل نوجوان و جوان، نگذارند رسانههای غربی هدایت افکار ما را به دست گیرند.
نماینده مردم شیراز در مجلس افزود: علمای دینی و تربیتی بایستی خلأهای پدافند ذهنی نسل جدید را شناسایی کنند و در حوزه آفندی و پدافندی اندیشهای، در ساختارهای فرهنگی و تربیتی و محتوای آنها به روزآوری و بازبینی جدی کنند.
حسینی همچنین با اشاره به تکلیف راهبردی هفتم گفت: حفظ شور و شعور انقلابی وظیفه همگان است؛ این یعنی اینکه هم احساس انقلابی و هم عقلانیت انقلابی بایستی در کنار هم حفظ شود و در همه شئونات کشور این شور و شعور انقلابی بایستی فضای بروز آن را فراهم کرد چرا که این احساس و عقلانیت انقلابی ملت ایران است که ضامن تقویت عزم و اراده و اعتماد به نفس ملی برای حرکت شتابان به سمت قلههای پیشرفت و عزت است.
وی در پایان تاکید کرد: هر کسی به اندازه توانش در هر زمینه تکلیف دارد و مهم این است که همه افراد در هر جایگاهی که هست به آن تکلیف عمل کند.
انتهای پیام/424