خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از 3 میلیون نفر مشترک شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 04 مرداد 1404 - 17:53
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی از زیر پوشش قرار دادن 3 میلیون و 300 هزار نفر در شهرها و روستاهای خراسان رضوی خبر داد و گفت: این آمار مشترکین شهرستان مشهد را شامل نمی شود.
فاضلاب،رضوي،خراسان،آب،استان،مكعب،پساب،87،امامي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حسین امامی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: 31.5 درصد جمعیت شهری و روستایی استان از خدمات جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب بهره می‌برند.
در همین راستا این شرکت با رویکرد بهره‌گیری از پساب برای جایگزین‌سازی با آب شرب اقداماتی در این حوزه انجام داده و چند طرح بزرگ جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب را با مشارکت بخش خصوصی در دست اقدام دارد.
وی افزود: سه میلیون و 300 هزار نفر در شهرها و روستاهای خراسان رضوی به جز مشهد، زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی قرار دارند.
امامی با اشاره به اینکه هم اکنون از مجموع 37 دشت خراسان رضوی، نیمی در شرایط ممنوعه بحرانی قرار دارد، ادامه داد: وجود چاه‌های غیرمجاز و برداشت بی‌رویه از منابع آب‌های زیرزمینی مهم ترین علت بحرانی شدن وضعیت دشت‌های استان عنوان شده است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی خاطرنشان کرد: 8.3 میلیون متر مکعب پساب برای مصرف در بخش صنعت و فولاد در سال جاری تولید و جایگزین آب شرب در این بخش شد و این میزان فاضلاب توسط 267 هزار و 769 مشترک خانگی و غیرخانگی تولید و از طریق 10 واحد تصفیه‌خانه به ظرفیت اسمی 87 هزار متر مکعب در شبانه‌روز تصفیه شده است.
امامی تاکید کرد: ظرفیت در حال بهره برداری از تصفیه خانه‌های فاضلاب در شهرهای استان خراسان رضوی به جز مشهد حدود 87 هزار متر مکعب در شبانه‌روز است و تاکنون هزار و 852 کیلومتر شبکه جمع‌آوری و 71 کیلومتر خطوط انتقال فاضلاب در این استان اجرا شده است.
وی افزود: با بهره برداری از تصفیه‌خانه‌های فاضلاب در دست احداث، توان فعلی تصفیه فاضلاب استان از 87 هزار متر مکعب در شبانه روز به 177 میلیون مترمکعب و تولید پساب سالانه هم از 30 میلیون به 50 میلیون مترمکعب افزایش خواهد یافت که جایگزین بسیار مناسبی برای منابع آب در اختیار بخش صنعت است.
انتهای پیام/282