توسعه صنعتی بدون فعالسازی ظرفیتهای راکد ممکن نیست - تسنیم
بازرس کل استان گیلان با بیان اینکه توسعه صنعتی بدون فعال سازی ظرفیت های راکد ممکن نیست، گفت: تا زمانی که وضعیت اراضی مربوط به واحدهای راکد مشخص نشود و این اراضی به چرخه تولید و اشتغال بازنگردند، نباید هیچ واگذاری جدیدی صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، جلسه بررسی مشکلات شهرکها و نواحی صنعتی استان گیلان با حضور احمد آقایی، بازرس کل استان، و مسئولان شرکت شهرکهای صنعتی گیلان در محل این شرکت برگزار شد، در حال حاضر 33 شهرک و ناحیه صنعتی در استان گیلان فعال است که از این تعداد، 16 مورد ناحیه صنعتی و مابقی شهرک صنعتی هستند.
احمد آقایی بازرس کل گیلان در این نشست با قدردانی از تلاشهای مدیران پیشین شرکت شهرکهای صنعتی گیلان، بر لزوم بهرهگیری از تجربیات مثبت گذشته و رفع کاستیهای احتمالی تأکید کرد.
وی با بیان اینکه شرکت شهرکهای صنعتی میتواند نقش کلیدی در کاهش نرخ بیکاری و فقر در استان ایفا کند، افزود: تسهیل فرآیندهای سرمایهگذاری و جذب سرمایهگذار میتواند به افزایش تولید و اشتغال در گیلان کمک قابل توجهی کند.
بازرس کل استان گیلان، عملکرد شرکت شهرکهای صنعتی را زمینهساز ایجاد امنیت اقتصادی و روانی در جامعه دانست و بیان کرد: نتیجه این اقدامات در نهایت به کاهش فقر منجر خواهد شد.
آقایی با اشاره به اینکه برخی از مسائل موجود در این شرکت نیازمند اصلاح و ساماندهی است، گفت: یکی از موارد ضروری، تعیین تکلیف واحدهای راکد مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی است؛ واگذاری اراضی فاقد زیرساخت به افراد، زمینه سوءاستفاده و سوداگری را فراهم میکند.
وی تأکید کرد: تا زمانی که وضعیت اراضی مربوط به واحدهای راکد مشخص نشود و این اراضی به چرخه تولید و اشتغال بازنگردند، نباید هیچ واگذاری جدیدی صورت گیرد.
بازرس کل استان همچنین با اشاره به الحاق برخی شهرکها و نواحی صنعتی از جمله سفیدرود، خمیران انزلی و صومعهسرا به محدوده منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی انزلی، گفت: از ظرفیتها و مشوقهای قانونی این مناطق میتوان برای توسعه بیشتر شهرکهای صنعتی بهره برد.
در ابتدای این جلسه، نیز صابر، سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی استان گیلان، ضمن خیر مقدم به بازرس کل و هیئت همراه، گزارشی از عملکرد و برنامههای شرکت در حوزه توسعه صنعتی و جذب سرمایهگذاری ارائه کرد.
انتهای پیام/