خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آنروا پرتاب کمک با چتر‌های نجات برای مردم غزه را ناکارآمد خواند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 04 مرداد 1404 - 17:40
رئیس آنروا می‌گوید پرتاب کردن کمک‌های بشردوستانه برای مردم غزه بسیار خطرناک است و گرسنگی گسترده را رفع نخواهد کرد.
هوايي،جان،دست،غزه،پرتاب،ارسال،نفر

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - فیلیپ لازارینی، رئیس آژانس امداد و کار سازمان ملل (آنروا) می‌گوید پرتاب کردن کمک‌های هوایی برای مردم غزه بسیار خطرناک است و ممکن است جان آنها را بگیرد.
لازارینی در شبکه‌های اجتماعی نوشت که پرتاب کمک‌ها روند گرسنگی را معکوس نخواهد کرد و از رژیم اسرائیل خواست «محاصره را برداشته، دروازه‌ها را باز کند و جا به جایی‌های ایمن را برای افراد نیازمند تضمین کند».
او ادامه داد: «ارسال کمک‌های هوایی گران و ناکارآمد بوده و حتی می‌تواند جان مردم را بگیرد.
گرسنگی که به دست بشر ساخته شده را فقط می‌توان با اراده سیاسی برطرف کرد».
رئیس آنروا می‌گوید این آژانس سازمان ملل ۶ هزار کامیون در اردن و مصر دارد که «منتظر چراغ سبز برای ورود به غزه هستند».
او گفت: «انتقال زمینی کمک‌ها بسیار آسان‌تر، مؤثرتر، سریع‌تر، ارزان‌تر و ایمن‌تر» از ارسال هوایی است و افزود که این روش برای مردم غزه نیز آبرومندانه‌تر است.
ارسال کمک‌ها از طریق هوایی و پرتاب آن از آسمان با استفاده از چتر‌های نجات، روشی بود که سال گذشته نیز امتحان شد.
در جریان این نوع کمک برخی از چتر‌ها باز نشده و در نتیجه مردمی که برای دریافت کمک رفته بودند، با برخورد بسته‌های امدادی جان باختند.
شمار شهدا ۵ نفر و شمار افراد زخمی ۱۰ نفر گزارش شد.
به طور جداگانه، برخی بسته‌های امدادی به دریا افتادند و تعدادی از مردم که برای دست پیدا کردن به این بسته‌ها وارد آب شده بودند، غرق شده و به شهادت رسیدند.
گفته می‌شود دست کم ۱۲ نفر جان خود را بدین صورت از دست دادند.
منبع: الجزیره