خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صعود نمادین کوهنوردان افغانستانی به قله توچال

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 04 مرداد 1404 - 16:18
گروهی از کوهنوردان افغانستانی مقیم ایران، شامل ۱۰ مرد و ۷ زن، با هدف همبستگی با مهاجران بازگشته به افغانستان و در چارچوب تمرین برای صعود به دماوند، پس از ۱۶ ساعت تلاش موفق به فتح قله توچال در شمال تهران شدند.
صعود،قله،آمادگي،ايران،افغانستاني

باشگاه خبرنگاران جوان؛ عبدالوحید احدی- گروهی ۱۷ نفره از کوهنوردان افغانستانی مقیم ایران، متشکل از ۱۰ مرد و ۷ زن، با یک برنامه نمادین و پس از ۱۶ ساعت تلاش، قله توچال را فتح کردند.
این صعود که با هدف همدردی با مهاجران بازگشته به افغانستان و آمادگی برای صعود به دماوند انجام شد، با سرپرستی محمد ولی‌زاده به موفقیت رسید.
این صعود که ۱۶ ساعت به طول انجامید، با آمادگی جسمانی بالا و روحیه تیمی موفقیت‌آمیز به پایان رسید.
محمد ولی‌زاده، مسئول کوهنوردی مهاجرین، سرپرستی این گروه را بر عهده داشت.
این برنامه ورزشی با هدف ابراز همدردی و همبستگی با مهاجران افغانستانی که اخیراً از ایران به کشورشان بازگشته‌اند، انجام شد.
قله توچال، از مرتفع‌ترین قلل رشته‌کوه البرز و یکی از مقاصد مهم کوهنوردی در نزدیکی تهران محسوب می‌شود.
این صعود همچنین بخشی از تمرینات نهایی این گروه برای آمادگی پیش از صعود به قله دماوند، بلندترین نقطه ایران، بود.