خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزادی 89 زندانی جرائم غیرعمد در یزد طی چهار ماه نخست سال

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 04 مرداد 1404 - 15:12
مدیر ستاد مردمی دیه استان یزد از آزادی 89 زندانی جرائم غیرعمد با بدهی بیش از 182 میلیارد تومان در چهار ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: این آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد 44 درصدی داشته است.
زندانيان،نفر،ديه،زنداني،ستاد،غيرعمد،جرائم،يزد،مشاركت،خيران

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدعلی شاه‌حسینی، مدیر نمایندگی ستاد دیه یزد، با اشاره به تلاش این مجموعه برای کمک به زندانیان جرائم مالی غیرعمد، گفت: در چهار ماه نخست امسال، 89 نفر از زندانیان جرائم غیرعمد استان یزد با همراهی نیکوکاران، تلاش ستاد دیه، و مساعدت مراجع قضایی، از زندان آزاد شده‌اند.
وی افزود: مجموع بدهی این زندانیان 182 میلیارد و 800 میلیون تومان بوده که با پذیرش دادخواست اعسار، جلب رضایت شاکیان، آورده شخصی زندانیان و مشارکت خیران، 166 میلیارد تومان آن تأمین و باقی‌مانده معادل 16 میلیارد و 800 میلیون تومان از محل کمک‌های مردمی و تسهیلات بانکی پرداخت شده است.
شاه‌حسینی در ادامه گفت: از میان این زندانیان، 63 نفر به دلیل بدهی مالی، 24 نفر بابت مهریه، یک نفر به علت نفقه و یک مددجو نیز بابت حادثه کارگاهی زندانی شده بودند.
از این تعداد، 9 زندانی زن و 80 زندانی مرد بودند که با تلاش ستاد دیه به آغوش خانواده بازگشتند.
وی با اشاره به فعالیت‌های اصلاحی و صلح‌جویانه این مجموعه گفت: 22 نفر از این زندانیان با انجام مشاوره و صلح و سازش و 67 نفر نیز با پرداخت بدهی از محل منابع حمایتی آزاد شدند.
وی همچنین از اجرای پویش «نذر حسینی» برای ششمین سال متوالی با شعار «هر هیئت، آزادی یک زندانی» خبر داد و گفت: در قالب این پویش و با مشارکت هیئات مذهبی، خیران و برگزارکنندگان روضه‌های خانگی، در ایام محرم امسال 15 زندانی جرائم غیرعمد دیگر نیز آزاد شدند.
شاه‌حسینی در پایان ضمن تقدیر از مشارکت مردم و خیران تأکید کرد: ستاد دیه تنها مرجع رسمی رسیدگی به موضوع آزادی زندانیان جرائم غیرعمد است و نیکوکاران می‌توانند برای مشارکت در این اقدام خداپسندانه با شماره 36298200 روابط عمومی ستاد دیه استان یزد تماس بگیرند.
انتهای پیام/781