خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 04 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فروش بیش از ۴۰ میلیارد تومانی سینماها در سه‌ روز نخست مرداد

مهر | فرهنگی و هنری | شنبه، 04 مرداد 1404 - 13:30
سینماهای کشور در سه روز آغازین مرداد با میزبانی از بیش از ۳۹۷ هزار نفر به فروشی بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان دست یافتند.
سينمايي،مخاطب،فروش،كشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی، ️بر اساس آمار رسمی، سینماهای سراسر کشور در سه روز ابتدایی مرداد با فروش بالغ بر ۴۰ میلیارد و ۵۵۳ میلیون‌تومان، میزبان ۳۹۷ هزار و ۳۴۳ مخاطب بودند.
️در این بازه زمانی، سه فیلم «مرد عینکی»، «پیر پسر» و «زن و بچه» در مجموع ۸۷ درصد از کل تماشاگران را به خود اختصاص دادند و به ترتیب در صدر جدول پرمخاطب‌ترین آثار قرار گرفتند.
️استان تهران با ثبت بیش از ۲۰۶ هزار مخاطب و ۲۲ میلیارد تومان فروش، پرمخاطب‌ترین استان کشور بوده و پردیس سینمایی کوروش نیز بیشترین تعداد تماشاگر را در میان مجموعه‌های سینمایی داشته است.