خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 04 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اوکراین تولید پهپادهای خود را افزایش می‌دهد - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 04 مرداد 1404 - 12:30
دولت اوکراین اعلام کرده که برای دفع حملات مداوم پهپادهای روسیه تولید پهپادهای رهگیر خود را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.
اوكراين،رئيس،رهگير،1000،مقامات،جمهور،روسيه،اروپا،دلار

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه هندلزبلات، دولت اوکراین اعلام کرده که می‌خواهد روزانه تا 1000 پهپاد رهگیر بسازد.
به این ترتیب اوکراین برای دفع حملات مداوم روسیه قصد دارد تولید پهپادهای رهگیر خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.
ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین، در پیام ویدیویی عصرگاهی خود در این باره گفت: یک برنامه تایید شده برای رسیدن به تعداد 500 تا 1000 پهپاد رهگیر در روز آسان نخواهد بود.
برای این منظور مهلت مشخصی تعیین شده است و مقامات مربوطه شخصاً مسئول اجرای آن هستند.
پهپادها به عاملی مهم و تعیین کننده در هدایت جنگ در اوکراین برای هر دو طرف درگیر تبدیل شده‌اند.
این تجهیزات هم در خطوط مقدم و هم برای گلوله‌باران پشت جبهه مورد استفاده قرار می‌گیرند.
زلنسکی همچنین نیازهای مالی کشورش را که مورد حمله روسیه قرار گرفته است، سالانه معادل بیش از 55 میلیارد یورو تخمین زده است.
وی در این باره گفته است: اوکراین باید کسری 40 میلیارد دلاری خود را جبران کند.
تولید پهپاد اوکراین در حال حاضر به 25 میلیارد دلار در سال نیاز دارد.
بنابراین رقم مورد نیاز برای پوشش همه این مبالغ، 65 میلیارد دلار است.
در اینجا برای اوکراین نه تنها مسئله پهپادها، بلکه موشک‌ها و قابلیت‌های جنگ الکترونیک نیز مطرح است.
زلنسکی گفت که پیش از این در این مورد با آنتونیو کوستا، رئیس شورای اروپا، اورزولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا، مقامات ایالات متحده، مارک روته، دبیرکل ناتو، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه و کی‌یر استارمر، نخست وزیر بریتانیا، گفتگو کرده است.
انتهای پیام/