خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 04 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۸۰ هکتار رفع تعرض فوری از زمین‌های دولتی در ۴ ماه نخست امسال

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 04 مرداد 1404 - 12:00
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از ۴۸۰ هکتار رفع تعرض فوری از زمین‌های دولتی در ۴ ماه نخست امسال خبر داد.
زمين،تعرض،سازمان

باشگاه خبرنگاران جوان - علی نبیان مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: یگان حفاظت این سازمان از ابتدای امسال از یک‌هزار و ۱۲۰ مورد تعرض به زمین‌های دولتی با مساحت حدود ۴۸۰ هکتار به صورت فوری رفع تعرض کرده است.
بازگشت ۱۳۲ هکتار زمین دولتی به بیت‌المال
نبیان افزود: از فروردین تا پایان تیرماه امسال، ۹۶ مورد حکم قطعی به‌نفع دولت توسط یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن در کشور اجرا شده است که براساس آن ۱۳۲ هکتار زمین دولتی به بیت‌المال بازگشته است.
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن بیشترین مساحت وقوع و رفع تعرض در ۴ ماه نخست امسال را مربوط به ادارات کل راه و شهرسازی فارس، خوزستان و تهران دانست.
گفتنی است تنها در تیرماه امسال ۱۴۷ مورد تعرض به اراضی دولتی معادل ۴۰ هکتار به صورت فوری رفع تعرض شد.
منبع: سازمان ملی زمین و مسکن