خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 04 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پاسخ منفی مهدی طارمی به پیشنهاد باشگاه بوتافوگو برزیل

مهر | ورزشی | شنبه، 04 مرداد 1404 - 10:18
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران پیشنهاد بوتافوگو برزیل را برای عقد قرارداد دوساله رد کرد. مذاکرات مدیر برنامه های این بازیکن با دو باشگاه انگلیسی همچنان ادامه دارد.
طارمي،اينتر،باشگاه،حضورش،مهاجم،برزيل،ليگ،جذب

به گزارش خبرنگار مهر، اخبار غیررسمی درباره آینده مهدی طارمی در اینتر هر روز داغ‌تر می‌شود.
مهاجم ایرانی که تابستان گذشته با قراردادی آزاد از پورتو به اینتر پیوست، نتوانست انتظارات را در فصل گذشته برآورده کند و اکنون هر روز صحبت از حضورش در لیست فروش این باشگاه مطرح است.
سایت ساکر هاب فوتبال ایتالیا خبر داد؛ «باشگاه بوتافوگو برزیل» علاقه زیادی به جذب طارمی نشان داده، اما این بازیکن به‌صراحت اعلام کرده که تمایلی به انتقال به لیگ برزیل ندارد و ترجیح می‌دهد در سطح اول فوتبال اروپا باقی بماند.
در همین راستا، مدیر برنامه‌های طارمی در حال مذاکره با دو باشگاه از لیگ برتر انگلیس است که گفته می‌شود فولام و وستهام از گزینه‌های جدی هستند.
از سوی دیگر، باشگاه اینتر نیز که طارمی را بدون پرداخت هزینه انتقال جذب کرده، قصد دارد در صورت دریافت پیشنهاد مناسب، با فروش او سود مالی کسب کند و منابع لازم برای خرید مهاجم جدید مانند آدمولا لوکمن را فراهم کند.
درحالی‌که طارمی این روزها در بوشهر تمرینات اختصاصی خود را پیگیری می‌کرد انتظار می‌رود تا پایان نقل‌وانتقالات تابستانی وضعیت آینده او مشخص شود.
او هنوز یک فصل دیگر با اینتر قرارداد دارد، اما به نظر می‌رسد ادامه حضورش در نراتزوری چندان قطعی نیست.