خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 04 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قصور مدیران در جذب اعتبارات ملی در استان کرمان پذیرفتنی نیست

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 04 مرداد 1404 - 09:30
استاندار کرمان با تاکید بر اینکه اعتبارات تملک دارایی استان کرمان باید به طور کامل جذب شود، گفت: با هیچ مدیری شوخی نداریم و هیچ قصوری پذیرفتنی نیست.
استان،كرمان،اعتبارات،جذب،تاكيد،توسعه،طالبي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدعلی طالبی صبح امروز در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کرمان، که در سالن شهید مرتضوی برگزار شد، تکمیل اطلاعات پنجره واحد زمین در استان را ضروری دانست و گفت: دستگاه‌های مرتبط باید همکاری لازم را در این حوزه داشته باشند.
وی با بیان اینکه تکمیل این سامانه به توسعه استان و پشتیبانی کامل از توسعه اقتصادی استان کمک می‌کند، افزود: صدور مجوزهای بی‌نام مورد تاکید است که امیدواریم در استان کرمان هرچه سریعتر به نتیجه برسد.
استاندار کرمان با تاکید بر اینکه اعتبارات تملک دارایی استان در سال گذشته باید به طور کامل جذب شود، افزود: در این مورد با هیچ مدیری شوخی نداریم و هیچ قصوری پذیرفتنی نیست.
طالبی با بیان اینکه در جذب اعتبارات نباید مرتکب اقداماتی بشویم که این پول در جای مناسب خود هزینه نشود، ادامه داد: مدیران استان باید به این نکته توجه داشته باشند که کیفیت هزینه کرد این اعتبارات برای ما بسیار اهمیت دارد.
وی افزود: دستگاه‌هایی که توان جذب این اعتبارات را ندارند باید با دستگاه‌های دیگر جابه‌جایی اعتبار داشته باشند تا اعتبارات استان کرمان برگشت نخورد.
استاندار کرمان با بیان اینکه باید مشخص شود که دستگاه‌های استانی در جذب اعتبارات ملی چه کاری انجام دادند، گفت: همه دستگاه‌ها باید در یک هفته آینده گزارشی از پیگیری و نتیجه آن را به معاونت عمرانی استانداری ارائه دهند.
وی در پایان با تاکید بر اینکه از همه ظرفیت‌های قانون بودجه در جذب اعتبارات ملی در استان کرمان باید استفاده شود، افزود: مدیران استانی باید اهتمام لازم را در این زمینه داشته باشند.
انتهای پیام/511/