خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 04 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازپس گیری 218 هکتار از اراضی ملی از زمین خواران

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 04 مرداد 1404 - 08:53
اداره کل منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد از بازگرداندن 218 هکتار از اراضی ملی به بیت المال در چهار ماه گذشته خبر داده است.
هكتار،تصرف،پديده،طبيعي،منابع،ملي،افزايش

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سازمان منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد از بازگرداندن بیش از 218 هکتار از اراضی ملی به بیت‌المال در چهار ماه گذشته خبر داده است واین اقدام در راستای مبارزه با پدیده زمین‌خواری صورت گرفته که به گفته مسئولان، از اولویت‌های اصلی این سازمان است.
مجید نظری سرپرست منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد با اعلام این خبر گفت که این میزان زمین شامل 55.7 هکتار بوده که بر اساس قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، از دست متصرفین آزاد شده و همچنین 162.5 هکتار دیگر نیز با اجرای احکام قضایی، از تصرف غیرقانونی خارج شده است.
وی با اشاره به تشکیل 96 پرونده قضایی به مساحت 52.4 هکتار، از شهروندان خواست تا هرگونه تخریب، تصرف، زمین‌خواری، قطع درخت، تولید و قاچاق زغال و چوب و آتش‌سوزی در عرصه‌های طبیعی را به شماره‌های تلفن 1504 و 139 گزارش دهند.
مبارزه با زمین‌خواری در ایران همواره یکی از چالش‌های جدی دولت بوده است و این پدیده علاوه بر تخریب محیط زیست، باعث از بین رفتن منابع ملی و تضییع حقوق عمومی می‌شود که گزارش‌ها نشان می‌دهد که در سال‌های اخیر با افزایش قیمت زمین، انگیزه زمین‌خواران برای تصرف غیرقانونی اراضی ملی نیز افزایش یافته است و دولت ایران تلاش می‌کند با تشدید برخوردها و افزایش نظارت‌ها، از گسترش این پدیده جلوگیری کند.
انتهای پیام/