خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخستین نمایشگاه بین المللی غذا در «تاشکند» برگزار می‌شود

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | پنجشنبه، 20 تیر 1398 - 12:03
نخستین نمایشگاه بین المللی غذا «Gastro Bazaar-2019» در ماه آگوست سال جاری میلادی در شهر «تاشکند» برگزار می‌شود.
نمايشگاه،تاشكند،برگزار،المللي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در تاشکند، نخستین نمایشگاه بین المللی غذا «Gastro Bazaar-2019» در تاریخ 9 تا 11 آگوست سال جاری میلادی در شهر «تاشکند» برگزار می‌شود.
در این نمایشگاه بین المللی سرآشپزها و رستوران داران معروف ازبکستان و کشورهای همسایه و کارشناسان صنایع غذایی از سرتاسر این کشور شرکت می‌کنند.
شرکت کنندگان این نمایشگاه می‌توانند از غذاهای محلی هر منطقه و همچنین غذاهای دیگر کشورها میل و لذت ببرند.
سازمان‌دهندگان این نمایشگاه برای تفریح خانواده‌ها و کودکان تمام شرایط مورد نیاز را در نظر گرفتند.
برنامه ریزی می‌شود در این نمایشگاه همچنین دوره‌های مهارتی با حضور سرآشپزها معروف داخلی و خارجی برگزار شود.
نخستین نمایشگاه بین المللی غذا« Gastro Bazaar-2019» در خیابان «سیلگاه» شهر تاشکند برگزار می‌شود.
انتهای پیام/.