خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 04 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار تهران: وضعیت ذخایر آب تهران مناسب نیست

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | جمعه، 03 مرداد 1404 - 20:12
استاندار تهران اعلام کرد که وضعیت ذخایر آب و سد‌های تهران مناسب نیست، اما تلاش می‌کنیم آب را از طریق سد‌ها و سفره‌های آب زیرزمینی تامین کنیم.
آب،تهران،همراهي،صرفه،جويي

باشگاه خبرنگاران جوان - محمدصادق معتمدیان در حاشیه مراسم چهلم سردار سلامی درباره مشکل آب در تهران، اظهار کرد: کمبود آب در تهران بخاطر خشکسالی پنج ساله جدی است اما تلاش ما این است که ناترازی آب را با صرفه جویی و همراهی مردم و انتقال آب از حوزه آبی خارج از تهران را جبران کنیم.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا درست است که تهران فقط دو هفته آب دارد، گفت: خیر، ولی وضعیت ذخایر آب و سدهای تهران مناسب نیست، اما تلاش می‌کنیم آب را از طریق سدها و سفره های آب زیرزمینی تامین کنیم ولی همراهی مردم به ما کمک می کند.
استاندار تهران درخصوص تاثیر تعطیلی چهارشنبه بر کاهش مصرف آب و برق، بیان کرد: هنوز گزارش کامل به دست ما نرسیده ولی در گزارش اولیه در مصرف برق و آب صرفه جویی شده است.
منبع: ایسنا