استاندار تهران: وضعیت ذخایر آب تهران مناسب نیست
باشگاه خبرنگاران
|
اجتماعی و حوادث
|
جمعه، 03 مرداد 1404 - 20:12
استاندار تهران اعلام کرد که وضعیت ذخایر آب و سدهای تهران مناسب نیست، اما تلاش میکنیم آب را از طریق سدها و سفرههای آب زیرزمینی تامین کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان - محمدصادق معتمدیان در حاشیه مراسم چهلم سردار سلامی درباره مشکل آب در تهران، اظهار کرد: کمبود آب در تهران بخاطر خشکسالی پنج ساله جدی است اما تلاش ما این است که ناترازی آب را با صرفه جویی و همراهی مردم و انتقال آب از حوزه آبی خارج از تهران را جبران کنیم.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا درست است که تهران فقط دو هفته آب دارد، گفت: خیر، ولی وضعیت ذخایر آب و سدهای تهران مناسب نیست، اما تلاش میکنیم آب را از طریق سدها و سفره های آب زیرزمینی تامین کنیم ولی همراهی مردم به ما کمک می کند.
استاندار تهران درخصوص تاثیر تعطیلی چهارشنبه بر کاهش مصرف آب و برق، بیان کرد: هنوز گزارش کامل به دست ما نرسیده ولی در گزارش اولیه در مصرف برق و آب صرفه جویی شده است.
منبع: ایسنا