سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هزار و ۷۰ متر از املاک آموزش و پرورش فاقد سند است

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | پنجشنبه، 20 تیر 1398 - 11:55
بیرجند- معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: هزار و ۷۰ متر از املاک مدارس در کشور فاقد سند است.
آموزش،پرورش،املاك،سند،خراسان

به گزارش خبرنگار مهر، علی عسکری صبح پنج شنبه در جلسه جمع بندی سفر اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و معاونان و نمایندگان دولت به خراسان جنوبی بیان کرد: وزارت باید برای تحقق منویات رهبری و سند تحول آموزش و پرورش ابزاری مانند اعتبار و اختیار را مبنای نظر داشته باشد.
وی با بیان اینکه اتمام پروژه‌های نیمه تمام در استان‌ها در اولویت قرار دارد، افزود: در حال حاضر مجموع املاک مدارس خراسان جنوبی دو هزار و ۲۱۸ متر را شامل می‌شود.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه هزار و ۷۰ متر از املاک آموزش و پرورش در کشور فاقد سند هستند، افزود: همچنین ۴۰۵ متر از املاک دارای دفترچه هستند.
وی بیان کرد: اگر بودجه و اعتبارات در اختیار باشد برای سند دار کردن املاک و ایجاد درآمد پایدار از آن‌ها تمرکز خاصی خواهیم داشت.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: نمایندگان خراسان جنوبی افراد منسجم بوده که این امر در پیشرفت استان و رفع نابسامانی‌ها به خصوص در امر آموزش و پرورش کمک شایسته ای می‌کند.