خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 04 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: ما از جنگ غزه خسته شده‌ایم

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 03 مرداد 1404 - 16:58
روزنامه معاریو فاش کرد که رئیس ستاد ارتش اسرائیل به سران سیاسی اطلاع داده است که نظامیان پس از صد‌ها روز جنگ در غزه بدون هدف واضحی فرسوده شده‌اند.
اشكنازي،خستگي،غزه،سرباز،ارتش،نظامي،نفربر،زرهي،مداوم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - آوی اشکنازی، خبرنگار نظامی روزنامه صهیونیستی معاریو، صبح جمعه در مصاحبه‌ای رادیویی اظهار داشت که ایال زمیر، رئیس ستاد کل ارتش رژیم تروریستی اسرائیل، به سران سیاسی این رژیم تروریستی اطلاع داده است که «ارتش از جنگ خسته شده است»، که به خستگی فزاینده در میان سربازان فعال در نوار غزه اشاره دارد.
اشکنازی توضیح داد که هشت سرباز از واحد مهندسی رزمی روز پنجشنبه در اثر انفجار سلاحی در داخل یک نفربر زرهی زخمی شدند که نشان دهنده عملیات فشرده و شبانه‌روزی مداوم در نوار غزه و وخامت مداوم در کارایی عملیاتی است.
او افزود: «وقتی یک نیروی نظامی بزرگ را برای مدت طولانی اداره می‌کنید، اوضاع به راحتی پیش نمی‌رود.
فرسودگی و از کار افتادگی خودکار رخ می‌دهد، ابزار‌ها شروع به فرسوده شدن می‌کنند و سربازان خسته می‌شوند.»
او ادامه داد و گفت: «فرض کنید یک سرباز هشت ماه در یک نفربر زرهی خوابیده باشد، چقدر از او انتظار دارید که خوب باشد؟
مطمئنا مثل روز اول نخواهد بود.»
اشکنازی اعلام کرد که نشانه‌های خستگی در غزه، حتی در کوچکترین جزئیات، آشکار می‌شود: «یک سرباز چگونه سلاح خود را قرار می‌دهد؟
چگونه گارد خود را می‌بندد؟
همه اینها نشانه‌های خستگی عمیق است.»
این خبرنگار صهیونیست تاکید کرد که وضعیت به مرحله‌ای رسیده که نیاز به مکث و ارزیابی مجدد دارد و گفت: «ما باید متوقف شویم و بگوییم که نمی‌توانیم به طور نامحدود بجنگیم.
باید اهداف روشنی تعیین کنیم و برای بازسازی نیروی نظامی تلاش کنیم.
این چیزی است که رئیس ستاد ارتش به سطح سیاسی گفت.»
منبع: المیادین