خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 04 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زنجانیان در راهپیمایی اربعین حضور حماسی خواهد داشت

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 03 مرداد 1404 - 16:30
امام جمعه زنجان با بیان اینکه زنجان پایتخت شور و شعور حسینی شناخته می شود، گفت: در همین راستا مردم زنجان امسال حضور حماسی و پررنگ در راهپیمایی اربعین خواهند داشت.
جمعه،زنجان،نماز،اربعين،امام،انقلاب،اقامه،غزه،والمسلمين،حسيني ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان حجت الاسلام والمسلمین سید مصطفی حسینی امروز در خطبه های نماز جمعه شهر زنجان با بیان اینکه نگاه اسلام نگاهی فرآیندی است و باطل را رفتنی و حق را مستمر و ماندنی می‌داند، اظهار داشت: با وجود همه تاکیدات الهی افرادی هستند که به رسانه های هوادار غرب توجه می‌کنند درحالی که کارشناسان همان نظام‌ها معتقدند اقدامات نظام سلطه مانند موج دریا گذراست.
وی با اشاره به نظریات مختلف کارشناسان غربی مبنی بر پررنگ شدن نظریه ولایت فقیه، تاکید کرد: در دل رژیم صهیونیستی کارشناسان پیش بینی کرده اند که اگر این رژیم همین روال را در پیش بگیرد هشتاد سالگی خود را نخواهد دید ولی ما به قدری به مسائل موجود خودمان تمرکز می‌کنیم که شکاف ها و مشکلات متعدد دشمن را نمی‌بینیم یا اطلاع نداریم که برخلاف تبلیغات 2 و نیم میلیون نفر در سرزمین های اشغالی زیر خط فقر هستند به طوری که از پرداخت قبض برق خود هم عاجزند.
امام جمعه زنجان با گرامیداشت سالروز اقامه اولین نماز جمعه سراسری در کشور پس از انقلاب، یادآور شد: زنجان تنها شهری است که اقامه نماز جمعه در آن قدمت 200 ساله دارد.
وی با بیان اینکه نماز جمعه به عنوان قرارگاه فرهنگی از برکات انقلاب اسلامی است، تصریح کرد: در دوران پس از انقلاب نماز جمعه رسالت خود را ایفا کرد به طوری که نمازهای جمعه در هر جایی از کشور بخشی از کارهای رهبری کشور را انجام می‌دهند.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی با اشاره به اتفاقات غزه که دل مسلمانان جهان را آتش می‌زند، ابراز کرد: در طول تاریخ ظالمان با تحمیل گرسنگی و القای ذلت قصد داشتند مردم را از پا درآورند امروز هم در غزه ‌بینیم کودکانی که موهایشان از شدت رنج‌ها سفید شده.
این ظالمان همان ملعون‌هایی هستند که می‌خواهند با گرسنگی روح مقاومت را خرد کنند مقاومت را وادار به تسلیم کنند در حالی که نصرت الهی نزدیک است و روحیه مردم غزه با این نسل کشی از بین نمی‌رود.
وی با اشاره به اینکه مراسم اربعین امسال هرچه باشکوه‌تر برگزار خواهد شد، خاطرنشان کرد: 45 هزار نفر از مجموعه 3 میلیون و ششصد هزار زائر اربعین در سال گذشته از زنجان در راهپیمایی اربعین حضور داشتند که با توجه به اینکه زنجان، به عنوان پایتخت شور و شعور حسینی شناخته می‌شود باید امسال این تعداد افزایش یابد.
امام جمعه زنجان با تأکید بر اینکه اربعین یک فرصت استثنایی برای همبستگی است، بیان کرد: محرم امسال حماسی تر از هر سال برگزار می‌شود و زائران سال‌های قبل چند نفر زائر دیگر با خود در این سفر معنوی همراه کنند.
لازم به ذکر است در نماز جمعه این هفته بین دو نماز ظهر و عصر کتاب «امام مسجد عباسیه» که زندگینامه و خاطرات امام جمعه فقید زنجان حجت الاسلام والمسلمین سید مجتبی موسوی است رونمایی شد.
این کتاب از نشر کاظمین و به تدوین نوه این روحانی عالی‌قدر از سری کتاب‌های پابرهنگان است که خاطرات بزرگان و شخصیت متجلی و یاران انقلاب را به تصویر می‌کشد.
همچنین پس از اقامه نماز، تظاهرات ضد صهیونیستی توسط نمازگزاران برپا شد.
انتهای پیام/.