خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 04 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فریاد خشم و ندای نصر مردم خراسان جنوبی + تصویر

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 03 مرداد 1404 - 15:30
در ادامه سلسله راهپیمایی های حمایت از ملت مظلوم فلسطین، مراسم "جمعه های خشم و نصر" با حضور پرشور اقشار مختلف مردم، نمازگزاران جمعه و فعالان فرهنگی و انقلابی، در نقاط مختلف کشور و از جمله شهرهای خراسان جنوبی برگزار شد.
غزه،صهيونيستي،رژيم،جنايات،نماز،فلسطين،محاصره،جمعه،برگزار،مظل ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند ،مردم مؤمن و انقلابی با در دست داشتن پرچم فلسطین و شعارهای «الموت لإسرائیل» و «فلسطین پیروز است»، ضمن اعلام انزجار از جنایات رژیم صهیونیستی و حامیان غربی آن، حمایت قاطع خود را از آرمان آزادی قدس شریف اعلام کردند.
این راهپیمایی، که پس از اقامه نماز عبادی‌ ـ‌ سیاسی جمعه برگزار شد، جلوه‌ای از وحدت اسلامی و عزم راسخ ملت‌ها در دفاع از حق مظلومان و ایستادگی در برابر ظلم و اشغالگری بود.
شرکت‌کنندگان در پایان، با قرائت بیانیه‌ای، بر استمرار حمایت از مقاومت و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی تأکید کردند.
این تظاهرات مردمی بعد از نماز جمعه مرکز استان خراسان جنوبی از مصلی المهدی (عج) تا میدان نماز بیرجند با حضور گسترده مردم و جمعی از مسئولان در محکومیت محاصره غذایی غزه توسط رژیم صهیونیستی با همدستی آشکار شیطان بزرگ برگزار شد.
نمازگزاران بیرجندی در صفوف به هم پیوسته با سردادن شعارهایی همچون "مرگ بر اسرائیل"، "مرگ بر آمریکا"، "فلسطین تنها نیست" و «ای رهبر آزاده، آماده‌ایم آماده» بار دیگر به خروش آمدند و همبستگی عملی خود با ملت فلسطین و مظلومان غزه و انزجار و تنفر عمیق خود از باند آدمکش صهیونیستی و حامی اصلی آن، آمریکای جنایتکار را به نمایش گذاشتند.
مردم ضمن محکوم کردن شدید جنایات جنگی و ضد بشری رژیم صهیونیستی و جبهه استکبار، به لزوم اقدام فوری جامعه جهانی تأکید کرده و خواستار تحقیقات بین‌المللی درباره شیوه توزیع کمک‌ها در غزه شدند.
امروز در سایر شهرستان‌های خراسان جنوبی نیز راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر از میعادگاه‌های نماز جمعه برگزار شد و اقشار مختلف مردم با سر دادن شعار و حمل پلاکاردهایی، تداوم جنایات و محاصره وحشیانه و مستمر نیروهای اشغالگر رژیم صهیونیستی علیه مردم نوار غزه را به شدت محکوم کردند.
در حالی که 658 روز از شروع جنگ غزه می‌گذرد، گرسنگی در نوار غزه بر اثر محاصره ارتش اشغالگر، بیداد می‌کند و موارد فوت ناشی از آن رو به افزایش است.
انتهای پیام/250