هجمه به شورای نگهبان دسیسه دشمنان است
رئیس دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در استان اردبیل، گفت: هجمه به جایگاه شورای نگهبان دسیسه و فتنه دشمنان است و باید مراقب باشیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سید کمال پناهیمقدم پیش از خطبههای نماز جمعه اردبیل، اظهار کرد: سال 58 و به دنبال برگزاری اولین انتخابات ریاست جمهوری، امام راحل ضرورت تشکیل شورای نگهبان را مشاهده کرده و به فکر شکلگیری این مجموعه افتادند.
وی افزود: شورای نگهبان شکل گرفت تا افراد ناپاک و خائنی همچون بنیصدر نتواند در مسند ریاست جمهوری قرار گرفته و یا به کشور از بابت خیانت آسیبی وارد کند.
رئیس دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در استان اردبیل تصریح کرد: تشکیل شورای نگهبان با حضور 12 فقیه و حقوقدان زمینه خوبی را در صیانت از شریعت و قانون اساسی فراهم کرد تا 6 نفر توسط رهبری و 6 نفر توسط مجلس شورای اسلامی به عنوان فقیه و حقوقدان در جایگاه اعضای شورای نگهبان قرار گیرند.
پناهیمقدم گفت: وظیفه اصلی شورای نگهبان حفاظت و صیانت از شریعت و قانون اساسی است و این مجموعه با نظارت بر تمامی مصوبات سعی دارد تا مصوبهای مخالف شرع و قانون اساسی به تصویب نرسیده و زمینه هرج و مرج را در جامعه فراهم نیاورد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: دشمنان و عنودان انقلاب اسلامی از شکلگیری شورای نگهبان به شدت در واهمه و هراس هستند و با هجمه به این مجموعه سعی میکنند تا نیات پلید خود را دنبال کنند.
رئیس دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در استان اردبیل اضافه کرد: در همه کشورها مجموعهای نظیر شورای نگهبان وجود دارد به طوری که در آمریکا دیوان عالی قانون اساسی، در فرانسه شورای عالی قانون اساسی و در ایتالیا دادگاه قانون اساسی فعالیت خود را نظیر و مشابه شورای نگهبان انجام میدهند تا زمینه نفوذ در اصل قانون اساسی و مبانی ارزشی، دینی و کشوری فراهم نیاید.
پناهیمقدم بیان کرد: در کشور ما نیز شورای نگهبان شکل گرفت تا صیانت و نگهبانی از اساس و مبانی دینی و قانون اساسی به وجود آمده و در کنار آن وظیفه این نهاد بررسی صلاحیت نامزدهای ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان است.
وی در ادامه یادآور شد: ما در دفاتر استانی بدون دخالت در فرآیند بررسی صلاحیت نامزدهای ریاست جمهوری و مجلس خبرگان سعی میکنیم تا به وظایف خود عمل کنیم اما در انتخابات مجلس شورای اسلامی، بررسی صلاحیتهای اولیه بر عهده اعضای هیئت نظارت استان است که ترکیبی از پنج نفر است.
رئیس دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در استان اردبیل اظهار کرد: در انتخابات اخیر مجلس که ثبتنام و پیش ثبتنام به صورت الکترونیکی انجام شد، 900 نفر ثبتنام کردند که در مرحله ثبتنام قطعی ما شاهد ثبت اطلاعات 478 نفر بودیم که به ازای هر کرسی نمایندگی 68 نفر ثبتنام خود را انجام دادند.
پناهیمقدم تصریح کرد: بررسی صلاحیت این افراد در مراجع پنجگانه و استعلام از حراست دستگاههای اجرایی و رسیدگی به تخلفات بازرسی ادارات انجام شد و در کنار آن، 80 نفر تحقیقات میدانی و جمعآوری مستندات را انجام دادند.
وی گفت: ما در انتخابات مجلس شورای اسلامی در دوره گذشته 19 هزار سند در استان جمعآوری کردیم که بالغ بر 250 هزار صفحه بوده و خلاصه پروندهها جمعآوری و به همراه بررسی صلاحیت اولیه تحویل شورای نگهبان شد.
رئیس دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در استان اردبیل افزود: بدون حب و بغض ما صلاحیت تمام کاندیداها را مورد بررسی قرار دادیم و تأیید و یا عدم تأیید آنها را به شورای نگهبان اعلام کردیم که در مجموع 264 نفر به تأیید رسیده و شورای نگهبان نیز صلاحیت 262 نفر را برای رقابت در انتخابات مجلس تأیید کرد.
پناهیمقدم در ادامه خاطرنشان کرد: این تعداد داوطلب در حقیقت به ازای هر کرسی انتخابات 37 نفر بوده که رقابت خود را در این استان انجام دادند.
وی اضافه کرد: ما صیانت از آرای مردم را در انتخابات گذشته انجام دادیم و به عنوان استان برتر در بررسی صلاحیتها موفق شدیم تا در سطح کشور شناخته شویم.
رئیس دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در استان اردبیل بیان کرد: شبکه نظارت استان یک شبکه منسجم و در عین حال موفق است که همچنان نقش رصد فعالیت نمایندگان را انجام داده و ما سعی میکنیم تا در کنار رصد فعالیت نمایندگان فعلی، افرادی که احتمال کاندیداتوری آنها در انتخابات مجلس پیش رو وجود دارد، مورد رصد و پایش قرار داده و اطلاعات دقیقی را در این حوزه جمعآوری کنیم.
انتهای پیام/131/