سکوت جهانی در قبال فجایع غزه محکوم است
امام جمعه یاسوج ضمن اشاره به ایام شهادت حضرت رقیه (س)، با انتقاد شدید از سکوت جامعه جهانی در برابر گرسنگی و شهادت کودکان فلسطینی در غزه، این بی عملی را مایه تاسف و محکوم دانست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، حجتالاسلام والمسلمین سید نصیر حسینی در خطبههای این هفته نماز جمعه ضمن تبیین جایگاه رفیع نماز جمعه در دین مبین اسلام، این فریضه عبادی-سیاسی را پایگاهی مستحکم برای مقابله با دسیسههای دشمنان و نمایش اقتدار جامعه اسلامی برشمرد.
وی با استناد به آیات صریح قرآن کریم و روایات معتبر، بر لزوم اولویتبخشی به حضور در نماز جمعه تاکید ورزید و آن را فراتر از یک عبادت صرف، حرکتی جامع در ابعاد اجتماعی، فرهنگی و سیاسی دانست.
امام جمعه یاسوج با اشاره به آیات متعدد قرآن کریم، حضور در نماز جمعه را امری مورد تاکید الهی برشمرد و ادامه داد: خداوند متعال در قرآن کریم، مومنان را به اقامه نماز جمعه فراخوانده و پس از اتمام آن، اجازه پرداختن به امور روزمره را صادر فرموده است؛ این بدان معناست که اولویت با این گردهمایی الهی است.
حسینی در ادامه به حدیثی از پیامبر اکرم (ص) اشاره کرد که در آن، ایشان کسانی را که در حین نماز جمعه به بازار رفته و به تجارت مشغول شده بودند، مورد خطاب قرار داده و بر تقدم نماز جمعه تاکید فرمودند.
نماینده ولیفقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد، افزود: شرکت مخلصانه در نماز جمعه، ثوابی عظیم دارد و خداوند متعال گناهان شرکتکنندگان را میشوید.
حسینی نماز جمعه را یک حرکت اجتماعی، فرهنگی و سیاسی توصیف کرد که نمادی از قدرت، ابزاری برای آگاهیبخشی و مقابله با دشمنان است و گفت: این گردهمایی هفتگی، فرصتی مغتنم برای طرح مشکلات مردم از تریبون امام جمعه و همچنین موجب آرامش روحی و تقویت روابط اجتماعی از طریق دیدار با دوستان و آشنایان است.
وی حضور گسترده مردم در نماز جمعه را اعلام آمادگی برای دفاع از دین و خنثیسازی نقشههای شوم دشمنان دانست و تاکید کرد: اولین سنگر و اجتماع مردم برای در هم کوبیدن نقشههای دشمنان، همین نماز جمعهها بوده است و حضور پرشور آنان در مقاطع مختلف، دشمنان را در رسیدن به اهداف شومشان ناکام گذاشته است.
امام جمعه یاسوج با اشاره به پنجم مردادماه، سالروز برگزاری اولین نماز جمعه به امامت آیتالله طالقانی به فرمان امام خمینی (ره)، این نماز را «نمازی طاغوتشکن» توصیف کرد و از کمتوجهی و حضور کمرنگ برخی افراد در این فریضه انتقاد نمود.
حسینی همچنین به سالروز عملیات قربان اشاره کرد که در مقابل عملیات منافقین موسوم به فروغ جاویدان در سال 1367 رخ داد و توضیح داد که در این عملیات، حدود 7500 نفر از منافقین با پشتیبانی ارتش عراق تلاش کردند به کشور نفوذ کنند که در نهایت با مقاومت رزمندگان اسلام، حدود 2500 نفر از آنان کشته و 500 نفر اسیر شدند.
وی در ادامه به مسئله "ناترازی انرژی" و کمبود آب و برق اشاره کرد و از مردم خواست با پرهیز از مصارف غیرضروری و صرفهجویی، در جهت حل این مشکلات همکاری کنند و مسئولان را نیز به تلاش مضاعف برای رفع این معضلات فراخواند و تاکید کرد: کشور متعلق به خودمان است و وظیفه ماست که دلسوزانه برای آن تلاش کنیم.
حسینی در پایان خطبهها، ضمن اشاره به نزدیکی ایام شهادت حضرت رقیه (س)، مراتب همدردی عمیق خود را با کودکان و مردم مظلوم غزه که در معرض گرسنگی و حملات وحشیانه قرار دارند، ابراز داشت.
وی از سکوت جامعه جهانی در قبال این فجایع ابراز تاسف کرد و آن را مورد نکوهش قرار داد و سپس با ذکر مصیبت اهل بیت (ع) و بیان روایتی از ورود کاروان اسرای کربلا به شام، نمازگزاران را به فیض رساند.
انتهای پیام /