خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 04 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمرینات ویژه برای زارع در تیم فوتبال «احمد گروژنی»

مشرق | ورزشی | جمعه، 03 مرداد 1404 - 12:53
کادرفنی تیم فوتبال احمد گروژنی روسیه برنامه تمرینی ویژه ای را برای آمادگی مدافع ایرانی خود در نظر گرفته است.
باشگاه،محمدمهدي،عثمان،زارع

به گزارش مشرق، باشگاه احمد گروژنی روسیه خبر داد؛ محمدمهدی زارع به تدریج با خواسته‌های کادر فنی آشنا می‌شود و در جمع تیم جا می‌افتد و برای او از سمت کادر فنی برنامه‌های تمرینی ویژه در نظر گرفته شده است.
عثمان اندونگ هم‌تیمی سابق او در لیگ ایران، به صورت انفرادی تمرین می کند و از تمرینات گروهی معاف شده است.
هر دوی این بازیکنان که به تازگی با باشگاه قرارداد امضا کرده‌اند، در طول روز نیز تمرینات بدنسازی خود را در سالن وزنه ادامه می‌دهند تا از لحاظ آمادگی جسمانی به شرایط مطلوب برسند.
لازم به ذکر است که احمد گروژنی در نقل‌وانتقالات تابستانی محمدمهدی زارع و عثمان اندونگ را از باشگاه گل‌گهر به ترتیب با رقم‌های ۷۰۰ و ۵۰۰ هزار دلار به خدمت گرفت.