حضور 725 مدرسه در نهضت توسعه عدالت فضاهای آموزشی
استاندار خراسان رضوی، گفت: ترکیب هیئت امنا در 725 مدرسه طرح نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی باید مورد توجه شورای آموزش و پرورش قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، غلامحسین مظفری در هشتمین جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی در دبیرستان نسل آفتاب مشهد، اظهار کرد:ترکیب هیئت امنا در 725 مدرسه نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی باید جدی گرفته شوند که نشان از تقویت مشارکت مردمی، اجتماعی و عمومی در این حوزه دارد.
وی با اشاره به تشکیل ستاد افتتاح مدارس نهضت عدالت در فضاهای آموزشی افزود: هیئت امنا این مدارس باید حضور فعال در بهرهبرداری آنها داشته باشند و برای رفع مسائل مدارس به طور مستمر جلسه بگذارند.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: برای جبران کمبود معلم در مدارس، می توان از نیروهای باتجربه بازنشسته استفاده کرد و سازوکار آن توسط اداره کل آموزش و پرورش تعیین خواهد شد.
مظفری بیان کرد: مدیران میبایست در کلاسهای درس حضور یابند و وضع موجود و دستاوردها را تشریح و تبیین کنند که نشان میدهد در کنار ساخت امکانات سختافزاری، در راستای کیفیتبخشی به موضوعات نرمافزاری تلاش خواهیم کرد.
ی تصریح کرد: اراده و تفکر دولت و شورای آموزش و پرورش استان استفاده از ظرفیت مشارکتهای عمومی و مردمی در امر مدرسهسازی است که از لحاظ کیفیت و تعهد در بهرهبرداری اطمینان کامل از این ناحیه وجود دارد.
استاندار با پیشنهاد تشکیل جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستانها در آخرجمعه همراه اضافه کرد: چگونگی استفاده از تفویض اختیارات به استان ها در توسعه فضاهای آموزشی و پروژه های مدرسه سازی در دست بررسی و ارزیابی قرار گرفته است.
وی افزود: هماکنون 715 پروژه مدرسه سازی در سطح استان خراسان رضوی در دست اجراست که نیازمند همکاری جهادی برای تکمیل تا پایان سال است.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: پیشبینی شده تا پایان سال جاری بیش از چهار هزار کلاس درس جدید در این استان تکمیل شود که این رقم نشاندهنده تحرک قابل توجه در حوزه عدالت آموزشی است.
مظفری با اشاره به کمبود فضاهای آموزشی بیان کرد: برخی از پروژههای نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی نیازمند بازسازی، نوسازی و تامین زمین هستند و باید با جدول زمانی مشخص تا پایان سال به نتیجه برسند.
وی اضافه کرد: اتحاد خوبی در خراسان رضوی در قالب نهضت توسعه عدالت آموزشی شکل گرفته است و ستادی برای هماهنگی مراسم افتتاح این مدارس تشکیل خواهد شد.
استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: توسعه کشور منوط به توجه به آموزش و پرورش است و تقویت سختافزارها و نرمافزارهای آموزشی در اولویت قرار دارد.
مظفری با بیان اینکه هیئت امنا در ساخت و بهرهبرداری مدارس نقش حیاتی دارند، گفت: این هیئت امنا نهتنها در ساخت مدارس، بلکه در ارتقای کیفیت آموزشی نیز باید مشارکت فعال داشته باشند.
وی افزود: جلسات شورای آموزش و پرورش استان با حضور آنلاین شهرستانها برگزار تا گزارشهای دقیقی از روند پیشرفت پروژهها در سطح مناطق مختلف خراسان رضوی دریافت شود.
استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: به هر حال این استان که محل زندگی هشت درصد جمعیت کشور است، ظرفیت بالایی برای استفاده از اختیارات جدید دارد و باید از این فرصت نهایت بهره را برد.
حجتالاسلام علی عسگری، معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی نیز گفت: هم اکنون بر روی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که مورد تأکید مقام معظم رهبری است، تمرکز جدی صورت نمیگیرد و جای انتقاد دارد.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش عامل ارتقای کشورها در جهان است، افزود: باید مجموعه هیئت امنای مدارس مورد اعتنا قرار گیرند؛ اما نه برای ساخت، بلکه برای تداوم توسعه عدالت در فضاهای آموزشی باشد.
عباس امامیراد عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: آگاهیبخشی و بصیرتافزایی از فعالیتهای کلیدی آموزش و پرورش است و نسلی را تربیت میکند که در آینده میتوانند مدیران و متصدیان مناصب مهم کشور باشند.
وی افزود: امام حسین(ع) یکی از مهمترین معلمین بشریت بودند و با قیام خود نشان دادند که امر به معروف و نهی از منکر، جز با بصیرت و آگاهی اتفاق نمیافتد.
عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی کمبود فضای آموزشی و نیروی انسانی را از مسائل آموزش و پرورش دانست و ادامه داد: مجمع نمایندگان استان و کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی آماده همکاری با شورای آموزش و پرورش استان برای رفع مشکلات است که هدف از آن اجرا و نهادینه کردن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.
مصطفی اسدی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز با اشاره به وضعیت نیروی انسانی گفت: در سال جاری 3 هزار و 70 نیروی خروجی و 8 هزار و 630 نیروی ورودی در آموزش و پرورش استان داشتیم که نشان از تراز مثبت در جذب نیروی انسانی است.
وی افزود: از محل تفاهم با آستان قدس رضوی، در خصوص مولدسازی مجوزهای لازم اخذ شد و از هفته گذشته فرایند اداری آن در خراسان رضوی آغاز شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: مجموعه مدارس نسل آفتاب میبایست به شکل هیئت امنایی اداره شوند که امکان آن طبق آییننامه توسعه مشارکتهای مردمی و با تأیید شورای آموزش و پرورش وجود دارد.
انتهای پیام/282/