خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 04 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پوتین: نیرو‌های هسته‌ای دریایی ما در سال‌های آینده با چهار زیر دریایی جدید تکمیل خواهند شد

اعتماد | همه | جمعه، 03 مرداد 1404 - 11:18
«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه عصر پنجشنبه با شرکت در این مراسم اعلام کرد: «نیروهای هسته‌ای دریایی روسیه در سال‌های آینده با چهار زیردریایی هسته‌ای جدید از پروژه بوری-آ (Borei-A) تکمیل خواهند شد.»
روسيه،دريايي،زيردريايي،نيروي،آينده،نيروهاي

کد خبر: 725920 | ۱۴۰۴/۰۵/۰۳ ۱۰:۵۴:۲۵
رئیس‌جمهور روسیه در مراسم برافراشتن پرچم بر روی زیردریایی هسته‌ای «کنیاز پوژارسکی» شرکت کرد.
به گزارش ایسنا؛ «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه عصر پنجشنبه با شرکت در این مراسم اعلام کرد: «نیروهای هسته‌ای دریایی روسیه در سال‌های آینده با چهار زیردریایی هسته‌ای جدید از پروژه بوری-آ (Borei-A) تکمیل خواهند شد.»
رئیس‌جمهور روسیه تاکید کرد: «طبق برنامه‌ریزی، در سال‌های آینده، چهار زیردریایی Borei-A دیگر به نیروهای هسته‌ای دریایی ما اضافه خواهد شد.
۲ فروند از آنها در دست ساخت هستند.
این زیردریایی‌های استراتژیک نسل جدید به موشک‌های بالستیک Bulava و سایر سلاح‌های پیشرفته مجهز هستند.»
وی افزود قرار است در آینده نزدیک ۹ زیردریایی غیرهسته‌ای از پروژه ۶۷۷ ساخته شوند.
رئیس‌جمهور پوتین در رابطه با استراتژی توسعه زیردریایی نیروی دریایی روسیه گفت: «نیروهای زیردریایی نیروی دریایی روسیه نقش کلیدی در تضمین حاکمیت و امنیت روسیه و حفاظت از منافع آن ایفا می‌کنند و آنها سهم قابل‌توجهی در ثبات منطقه‌ای و جهانی و حفظ تعادل استراتژیک دارند.»
او با بیان اینکه افزایش قابلیت‌های رزمی نیروی دریایی روسیه یکی از اولویت‌هایی است که به آن نهایت اهمیت داده می‌شود، گفت: «آخرین چیزی که می‌خواهم در مورد آن صحبت کنم، پیشرفت‌های امیدوارکننده در زمینه مجتمع‌های دریایی، چندمنظوره و رباتیک زیرآبی است.
بدیهی است که این محیط تا حد زیادی آینده نیروی دریایی را تعیین خواهد کرد.
بنابراین، مهمترین وظیفه تضمین برتری ما در این زمینه است.»