لیگ برتر فوتسال/ پالایش نفت فصل را با پیروزی شروع کرد
دیدار تیم های فوتسال پالایش نفت اصفهان و بهشتی سازه گرگان در هفته اول رقابت های لیگ برتر فوتسال با نتیجه 3 بر صفر به سود نماینده اصفهان به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، در یکی از دیدارهای هفته اول رقابتهای لیگ برتر فوتسال باشگاههای کشور تیمهای پالایش نفت اصفهان و بهشتی سازه در سالن شهیدمنتظری اصفهان به مصاف هم رفتند که در نهایت این مسابقه را شاگردان جابری 3 بر صفر پیروز شدند.
ترکیب پالایش اصفهان را بهنام فکور، علی شیری، ابوالفضل افضلی، سپهر صفری، ابوالفضل قاسمی، سجاد بابایی،سعید افشاری، محمدجواد حیدری، امیرحسین تاجیک، امیرحسین خافمی و مهرداد هاتفی با هدایت مهرداد جابری تشکیل داده بود.
در این دیدار بهنام فکور، ابوالفضل افضلی و محمد یقینلو برای پالایش اصفهان گلزنی کردند تا شاگردان جابری که روزهای آخر تکلیف حضورشان در لیگ امسال روشن شده بود بتوانند فصل را با برتری مقابل تیم تازه صعود کرده بهشتیسازه گرگان شیرین شروع کنند.
نفتیهای اصفهان 8 مرداد در هفته دوم میهمان تیم کهکشانی گهرزمین سیرجان خواهند بود.
انتهای پیام/174