خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 04 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یدیعوت احارانوت مدعی شد: ورود کمک‌ها به غزه تسهیل می‌شود - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 03 مرداد 1404 - 04:53
منابع نظامی اسرائیلی در گفت و گو با یدیعوت احارانوت مدعی شده اند که طبق دستور تل آویو، روند ورود کمک های بشردوستانه به غزه تسریع خواهد شد.
غزه،اسرائيل،فلسطيني،گذرگاه،رژيم،ملل،روزنامه،افزايش،سازمان،اب ...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، به‌نوشته روزنامه عبری‌زبان یدیعوت احارانوت ، رژیم اسرائیل تصمیم گرفته است جریان کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه را افزایش دهد؛ اقدامی که در واکنش به فشارهای گسترده بین‌المللی، به‌ویژه در پی هشدارها درباره گرسنگی فراگیر در این منطقه صورت گرفته است.
مقام‌های امنیتی اسرائیل در گفت‌وگو با این روزنامه ادعا کرده‌اند که دستوراتی برای کاهش محدودیت‌ها در ورود کمک‌ها به غزه صادر شده است.
یدیعوت احارانوت نوشت که این تصمیم در پی افزایش انتقادات از سوی سازمان ملل و نهادهای حقوق بشری اتخاذ شده که وضعیت انسانی در غزه را «فاجعه‌بار» توصیف کرده‌اند.
به ادعای مقام‌های اسرائیلی بر اساس تدابیر جدید، شمار کامیون‌های حامل کمک‌های انسانی که از طریق گذرگاه کرم ابوسالم وارد غزه می‌شوند افزایش یافته و همچنین روند بازرسی محموله‌ها برای تسریع در ارسال کمک‌ها به غیرنظامیان تسهیل شده است.
این روزنامه عبری همچنین گزارش داد که هدف اصلی رژیم اشغالگر اسرائیل از این اقدام، کاهش فشارهای بین‌المللی و جلوگیری از طرح اتهام «استفاده از گرسنگی به‌عنوان سلاح جنگی» است؛ اتهامی که پس از هشدارهای سازمان ملل درباره تهدید قحطی برای بیش از دو میلیون فلسطینی در غزه شدت گرفته است.
با این حال، مقام‌های اسرائیلی گفته‌اند که نظارت شدید برای جلوگیری از رسیدن کمک‌ها به نیروهای حماس، ادامه خواهد داشت.
به گفته منابع فلسطینی، دو گذرگاه اصلی برای ورود کمک‌ها به غزه، یعنی رفح در مرز مصر و کرم ابوسالم در مرز با فلسطین اشغالی، تحت محدودیت‌های شدید قرار دارند.
بازرسی‌های گسترده و تأخیرهای طولانی موجب انباشت ده‌ها کامیون در مرزها شده است.
در ماه مه 2025، ارتش اشغالگر اسرائیل با در دست گرفتن کنترل سمت فلسطینی گذرگاه رفح، عملاً آن را بست؛ اقدامی که موجی از انتقادات جهانی را به دنبال داشت.
همزمان رژیم اسرائیل و آمریکا از ماه آوریل روند توزیع کمک‌ها را از سازمان ملل قطع کرده و خود به دست گرفته‌اند، در پی آن چهار مرکز توزیع در غزه دایر شده است، مراکزی که به «تله‌های مرگ» شناخته می‌شود و تاکنون صدها فلسطینی در این مراکز با شلیک مستقیم گلوله به شهادت رسیده یا در ازدحام بالای جمعیت جان باخته‌اند.
انتهای پیام/