خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 03 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

45درصد جمعیت کردستان در بافت ناکارآمد شهری است

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 02 مرداد 1404 - 16:53
استاندار کردستان گفت: بیش از 45 درصد جمعیت استان در مناطق و بافت ناکارآمد شهری سکونت دارند.
استان،سنندج،كردستان،جمعيت،شهري،غيررسمي،تخصيص،استاندار،اعتبار ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، آرش لهونی عصر امروز در دومین جلسه ستاد بازآفرینی شهری استان که در سالن جلسات شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، ضمن قدردانی از بازدیدهای میدانی مدیرعامل شرکت بازآفرینی از شعرستان‌ها، خواستار نگاه مثبت و تخصیص اعتبار شد و اظهار کرد: بیش از 45درصد جمعیت استان در مناطق و بافت ناکارآمد شهری است.
وی با بیان اینکه جمعیت زیادی از استان در سکونتگاه‌های غیررسمی زندگی می‌کنند، افزود: شهرداران باید از گسترش این سکونتگاه‌ها جلوگیری کنند و اجازه ندهند که این مناطق گسترش یابد.
استاندار کردستان تصریح کرد: بی‌توجهی‌های گذشته باعث شده که سکونتگاه‌های غیررسمی در استان گسترش یابد، بنابراین نباید اجازه داد که این وضعیت بغرنج‌تر شود.
باید توسعه اصولی اتفاق بیفتد.
وی با تاکید بر اینکه شهرداری‌ها از ساخت‌وسازهای غیررسمی جلوگیری کنند، گفت: ساماندهی مناطقی که 47 درصد جمعیت شهر سنندج در بافت‌های ناکارآمد زندگی می‌کنند، ساماندهی یابد که این هم‌ نیازمند بودجه جهشی کشوری است.
لهونی بیان کرد: نیمی از جمعیت شهری استان در بافت‌های فرسوده زندگی می‌کنند و در آینده بحران جدی پیش‌رو خواهیم داشت.
وی خواستار تخصیص اعتبار به پروژه‌های مدرسه‌سازی شد و عنوان‌ کرد: وضعیت فضای آموزشی در برخی شهرستان‌ها از جمله سنندج مطلوب نیست و نیازمند مدارس جدید هستیم.
استاندار کردستان با تاکید بر اینکه پروژه‌های جدید شهری تعریف شود، خاطرنشان کرد: پروژه‌های نیمه‌کاره نیز سریع‌تر باید تکمیل و تخصیص اعتبار داده شوند.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به اینکه توسعه حوزه حمل‌ونقل؛ زمینی-هوایی از ضروریات استان است، اذعان داشت: مشکل پروازها باید برطرف شود؛ یک مسئول کشوری و سرمایه‌گذار دو سه روز برای چند ساعت بازدید به کردستان نمی‌آید، به همین دلیل از روزهای نخست حضورم در استان افزایش پروازها در دستور کار قرار گرفت و در جلسه با رئیس‌جمهور مطرح و دستور ویژه دادند که وزیر راه و شهرسازی و صمت نیز به نمایندگی از دولت پیگیر شدند و در نهایت روزانه 2 پرواز اضافه شده است.
لهونی اعلام کرد: ورزشگاه 22 گولان سنندج دو بار افتتاح شده و چون به بهره‌برداری نرسیده؛ 25 میلیارد تومان‌جهت تکمیل اختصاص دادیم.
استاندار کردستان در بخشی دیگر از سخنان خود درباره آتش‌سوزی آبیدر سنندج اظهار داشت: در این آتش‌سوزی چند نفر مصدوم شده‌اند که امیدواریم حالشان بهبود یابد.
انتهای پیام/481/