دیدار باراک با مقامات اسرائیلی و سوری درباره ایران و سوریه
فرستاده آمریکا تام باراک قرار است با وزیران اسرائیلی و سوری درباره ایران و سوریه دیدار کند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - به گزارش باراک راوید از اکسیوس به نقل از منابع مطلع، تام باراک، فرستاده ویژه آمریکا، قرار است امروز پنجشنبه با وزیر امور راهبردی اسرائیل و وزیر امور خارجه سوریه در پاریس دیدار کند تا در مورد مسائل امنیتی مرتبط با جنوب سوریه گفتوگو کنند.
چهار منبع آگاه، از جمله یکی از افراد نزدیک به بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، تأیید کردند که وزیر امور راهبردی اسرائیل روز پنجشنبه در پاریس حضور دارد.
این سفر پیش از مذاکرات هستهای روز جمعه بین قدرتهای اروپایی و ایران در استانبول انجام شده است.
دو منبع همچنین اشاره کردند که ران درمر(وزیر امور راهبردی اسرائیل) در پایتخت فرانسه درباره این مذاکرات آتی و برنامه هستهای ایران با مقامات گفتوگو خواهد کرد.
این گفتوگوهای مستقیم و رو در رو بین دیپلماتهای ارشد فرانسه و آلمان با ایران، اولین دور مذاکرات پس از حملات اسرائیل و آمریکا به تاسیسات هستهای ایران در ژوئن گذشته محسوب میشود.
منبع: العربیه انگلیسی