خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پوتین، روحانی و اردوغان دیدار می کنند

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 20 تیر 1398 - 11:08
یک مقام روس از برنامه دیدار سه جانبه روسای جمهور ایران، روسیه و ترکیه در اوایل ماه آگوست خبر داد.
تركيه،روسيه،نورسلطان،آستانه،اجلاس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، «میخائیل بوگدانف» نماینده ویژه روسیه در امور خاورمیانه اعلام کرد که «ولادیمیر پوتین»، «رجب طیب اردوغان» و «حسن روحانی» رؤسای جمهور روسیه، ترکیه و ایران در اوایل ماه آگوست با یکدیگر دیدار خواهند کرد.
بوگدانف در جمع خبرنگاران گفت: اجلاس سران ایران، روسیه و ترکیه برای اوایل ماه اوت پیش بینی شده و پس از همایش آستانه در نورسلطان برگزار خواهد شد.
در دوازدهمین نشست آستانه در نورسلطان برای نخستین بار نمایندگان کشورهای لبنان و عراق به عنوان ناظر حضور خواهند داشت.
به گفته وی، اجلاس سه جانبه ایران، روسیه و ترکیه برای بررسی مسأله سوریه پس از همایش آستانه در نورسلطان برگزار خواهد شد و ترکیه این بار میزبانی اجلاس سه جانبه را برعهده خواهد داشت.