خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 04 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ: برای مذاکره با تهران التماس نمی‌کنیم

اعتماد | همه | پنجشنبه، 02 مرداد 1404 - 12:46
ترامپ گفت: «اگر تهران بخواهد در مذاکرات شرکت کند، از آن استقبال می‌شود؛ اما ما برای آن که آن‌ها را قانع کنیم، التماس یا تلاش نخواهیم کرد».
مذاكرات،ايران،قانع،تلاش،تهران

ترامپ گفت: «اگر تهران بخواهد در مذاکرات شرکت کند، از آن استقبال می‌شود؛ اما ما برای آن که آن‌ها را قانع کنیم، التماس یا تلاش نخواهیم کرد».
کد خبر: 725816 | ۱۴۰۴/۰۵/۰۲ ۱۲:۳۰:۱۹
دونالد ترامپ، رئیس‌ جمهوری ایالات متحده، در اظهارتی تهدید آمیز علیه مقامات دولت ایران اعلام کرد که واشینگتن تصمیم گرفته است تلاش برای قانع کردن ایران به ورود به مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای‌اش را متوقف کند.
به گزارش دیده‌بان‌ ایران، نشریه «جروزالم پست»، به‌نقل از دو منبع آگاه در‌ مورد مذاکرات خصوصی اخیر ترامپ، گزارش داد: «اگر تهران بخواهد در مذاکرات شرکت کند، از آن استقبال می‌شود؛ اما ما برای آن که آن‌ها را قانع کنیم، التماس یا تلاش نخواهیم کرد».
این اظهارات ترامپ پس از تلاش‌های طولانی دولت او برای متقاعد کردن تهران به ورود به مذاکرات مطرح شده است؛ این در حالی است‌ که واشینگتن تاکید دارد هرگونه توافقی در آینده، باید ایران را به‌طور کامل از غنی‌سازی اورانیوم منع کند.
در همین راستا نماینده آمریکا در یکی از نهادهای بین‌المللی ذی‌ربط هشدار داد که تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، سایه ابهام بر برنامه هسته‌ای این کشور افکنده است.