خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 03 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تدوین برنامه عملیاتی توسعه شهرستان سلسله با هدف ایجاد 5416 فرصت شغلی

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 02 مرداد 1404 - 11:53
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی لرستان گفت: 5416 فرصت شغلی در پنج سال برای شهرستان سلسله طراحی شده است.
شهرستان،برنامه،توسعه،پروژه،شغلي،فرصت،سلسله،اجرايي،استان،پايا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم در خرم‌آباد، سمانه حسن‌پور، امروز پنج‌شنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان در شهرستان سلسله اظهار کرد: تدوین برنامه راهبردی و عملیاتی توسعه استان و شهرستان‌ها با هدف ترسیم نقشه راه توسعه متوازن آغاز شده و اکنون به مرحله اجرا رسیده است.
وی افزود: دستگاه‌های اجرایی استان با مشارکت فعال، پس از دو ماه کار کارشناسی، نسخه نهایی برنامه توسعه شهرستان سلسله را تهیه و در قالب نسخه چاپی در اختیار فرمانداری و ادارات شهرستان قرار داده‌اند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان لرستان گفت: در این برنامه، علاوه بر تبیین قلمروهای توسعه شهرستان، نقش و وظایف تخصصی سلسله در سطح ملی و همچنین جایگاه آن در تقسیم کار منطقه‌ای به‌روشنی مشخص شده است، محورهای اصلی توسعه این شهرستان بر دو حوزه مهم یعنی کشاورزی به‌ویژه در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی و اکوتوریسم و گردشگری طبیعی متمرکز شده است.
وی با اشاره به طراحی برنامه اشتغال شهرستان سلسله، خاطرنشان کرد: در برش شهرستانی این برنامه و در بازه زمانی سال‌های 1403 تا 1407، مجموعاً ایجاد 5416 فرصت شغلی پیش‌بینی شده است که سهم هر سال به شرح زیر خواهد بود که در سال 1403، 860 فرصت شغلی، سال 1404، 880 فرصت شغلی، سال 1405، 903 فرصت شغلی، سال 1406، 925 فرصت شغلی و در سال 1407، 946 فرصت شغلی است.
وی تأکید کرد: این برنامه واقع‌گرایانه بوده و آرمان‌گرایانه طراحی نشده و هدف نهایی آن کاهش نرخ بیکاری شهرستان از 10 درصد در پایان سال 1403 به شش درصد تا پایان سال 1407 است و این پیش‌بینی‌ها مبتنی بر ظرفیت جمعیت فعال و نرخ مشارکت اقتصادی هر شهرستان بوده و اجرای آن به 25 دستگاه اجرایی محول شده است.
حسن‌پور با اشاره به پروژه‌های اولویت‌دار عمرانی و اقتصادی شهرستان گفت: احداث تونل «اسپژ» از جمله پروژه‌های پیشران محسوب می‌شوند و همچنین به‌منظور جبران کمبود طرح‌های بزرگ اقتصادی در شهرستان، 19 پروژه دارای مطالعات امکان‌سنجی تعریف شده‌اند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تصریح کرد: از مجموع 116 پروژه اولویت‌دار شهرستان، تا پایان اردیبهشت‌ماه امسال، 113 پروژه دارای پیشرفت فیزیکی مناسب و مطابق برنامه زمان‌بندی بوده‌اند.
تنها سه پروژه شامل شبکه آبیاری کشت‌وصنعت، احداث مدرسه غزنی در الشتر و پروژه فاضلاب شهری الشتر با تأخیر مواجه‌اند.
وی با اشاره به پروژه فاضلاب شهری الشتر گفت: این پروژه با اعتباری بالغ بر 112 میلیارد تومان تعریف شده و در حال حاضر با مشکلات اجرایی و پایان قرارداد پیمانکار قبلی روبه‌روست.
لذا ضرورت دارد پیمانکار جدید برای ادامه کار هرچه سریع‌تر تعیین شود.
حسن‌پور خاطرنشان کرد: در برنامه توسعه شهرستان سلسله، علاوه بر پروژه‌های کلان، به شاخص‌های اجرایی متعددی از جمله تولید گندم و جو، توسعه گلخانه‌ها، تقویت زیرساخت‌های فیبر نوری و فناوری اطلاعات نیز پرداخته شده است.
وی گفت: این برنامه تلاش دارد ضمن نگاه کلان راهبردی، اقدامات اجرایی مؤثر را نیز به‌صورت جزئی و عملیاتی دنبال کند تا در نهایت زمینه توسعه همه‌جانبه شهرستان فراهم شود.
انتهای پیام/